Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.202
- Поени од реакции
- 8.234
Прочитав дека Битолчаните биле посебна раса, да, точно е, но во негативен контекст. Можеби не сте сите исти, али 80% од луѓето се гомна народ, како од најмала до најголема возраст. Посебно тоа што се случува со вашите младински екипи, да не зборувам. Секоја утакмица кога ја губите на домашен терен, не знаете на асален начин да ја прифатите, па секад пробувате со тепање или вреѓање на играчите од спротивните екипи. И тоа не само вашиот подмладок, туку и нивните родители кој што се на трибина, е*аат мајки и сестри на мали деца. Не го велам тоа за лошо, туку да видете дека кој сте и што сте. А кога е така во младинските категории, сигурно можеме да заклучиме како се однесувате кога имате утакмици од првата лига на домашен терен, против било кој противник![]()
7 години бев во младински категории и никогаш ова се нема случено некој некого да тепа или да пцуе, плус сите беа одлично пречекувани во рамките на можноста на клубот Пелистер...
Така да не знам од кај ти испаѓа овај муабет а сигурен сум дека ти не го зборуваш туку е некоја приказна шо некој ти ја има раскажано!
А од трибини сум бил на скоро сите стадиони и секаде имало некој да вика и да пцуе, впрочем ако на фудбал не ти опцуе некој од трибина не си на фудбал, не е ова балет или нешто слично на него.