Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Али битно готово, скандалозно, сите граници ги поминало![]()
ABE NEMOJ MNOGU DA JADES, VE ZNAM SITE OD A DO ZH, KE GO JADESСТО ЗНАЕС ТИ БЕ, У СЕКОЈА МАНЅА ДА СЕ ПИКАС САМО ЗНАЕС.
СЕДИ И ГЛЕДАЈ СИ ГО СВОЈОТ ВАР...ОВАЈ МИРАВЦИ
сТрамота, овој му влезе му ја скрши кичмата, а судијава само жолт му дава. Следна акција го дувна под агол од 26 степени, судијава ни две ни три пенал дава, и црвен беСтреќа што имаше пренос па ја гледавбме во живо и сме сведоци на оваа невидена кражба.
Одма да се казнат сите, сите екипи нека се избркаат од лига само Дрита да игра идна година.
Што бладате бе, немате везе што се случило, како на невиден настан коментирате не ми е јасно
Не викам дека не ги оштетиле, ама од кај знаете што се случувало кога немаше пренос?
ABE NEMOJ MNOGU DA JADES, VE ZNAM SITE OD A DO ZH, KE GO JADES![]()
МНОГУ ЗНАЕС НАЈПАМЕТЕН, АЈ КАЗИ Х АКО МОЗЕС ДА ТЕ ВИДАМ!
Ne jadi be sekogas ti , na sekoja novost se pojavuvas i komentiras bez veze , ne znaes nisto i zatoa kjuti ne blamiraj sekogas so tvoite verzii , ni pisuvas romani ovde .сТрамота, овој му влезе му ја скрши кичмата, а судијава само жолт му дава. Следна акција го дувна под агол од 26 степени, судијава ни две ни три пенал дава, и црвен беСтреќа што имаше пренос па ја гледавбме во живо и сме сведоци на оваа невидена кражба.
Одма да се казнат сите, сите екипи нека се избркаат од лига само Дрита да игра идна година.
Што бладате бе, немате везе што се случило, како на невиден настан коментирате не ми е јасно
Не викам дека не ги оштетиле, ама од кај знаете што се случувало кога немаше пренос?
Se pojavi ultrasot , pazeteeeeee sea .
Не бил у школо коај ја учеле таа букваidete recete mu na gruevski neka kaze H![]()
Не бил у школо коај ја учеле таа буква![]()