Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
SKANDALOZNO be ,, gi pomina site granici ovaa!

SRAMOTA!

сТрамота, овој му влезе му ја скрши кичмата, а судијава само жолт му дава. Следна акција го дувна под агол од 26 степени, судијава ни две ни три пенал дава, и црвен бе:pos: Стреќа што имаше пренос па ја гледавбме во живо и сме сведоци на оваа невидена кражба.
Одма да се казнат сите, сите екипи нека се избркаат од лига само Дрита да игра идна година.

Што бладате бе, немате везе што се случило, како на невиден настан коментирате не ми е јасно :pos:
Не викам дека не ги оштетиле, ама од кај знаете што се случувало кога немаше пренос? :pos:
Али битно готово, скандалозно, сите граници ги поминало :LOL:

СТО ЗНАЕС ТИ БЕ, У СЕКОЈА МАНЅА ДА СЕ ПИКАС САМО ЗНАЕС.
СЕДИ И ГЛЕДАЈ СИ ГО СВОЈОТ ВАР...ОВАЈ МИРАВЦИ
ABE NEMOJ MNOGU DA JADES, VE ZNAM SITE OD A DO ZH, KE GO JADES :@:@:@

сТрамота, овој му влезе му ја скрши кичмата, а судијава само жолт му дава. Следна акција го дувна под агол од 26 степени, судијава ни две ни три пенал дава, и црвен бе:pos: Стреќа што имаше пренос па ја гледавбме во живо и сме сведоци на оваа невидена кражба.
Одма да се казнат сите, сите екипи нека се избркаат од лига само Дрита да игра идна година.

Што бладате бе, немате везе што се случило, како на невиден настан коментирате не ми е јасно :pos:
Не викам дека не ги оштетиле, ама од кај знаете што се случувало кога немаше пренос? :pos:

najpametniot vo forum si (y)

Ne jadi be sekogas ti , na sekoja novost se pojavuvas i komentiras bez veze , ne znaes nisto i zatoa kjuti ne blamiraj sekogas so tvoite verzii , ni pisuvas romani ovde .

Ke gledate VIDEO za MLEKOOOOOOOOOOOOOOTO i sudijata kumanovecot drogiran a.k.a. Moreno .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom