Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
2 кола ќе се играат до 22, всреда исто така се играат натпревари. Иначе не знам шо би ви требале бодовите вас.
Значи во среда играме со нив. Ништо ко така.
Инаку уште имам некоја надеж за избегнување на баражот, заради то пишав да тепаме. Денес ни беше најголема шанса да се доближиме на 4 бода до Напредок, ама не се добива утакмица со 4ца играчи кои играт, а другите се гледат.

Теренот во Тетово пред неколку години во многу подобра состојба од тоа што е денес!

310255_136874509838371_47685034_n.jpg

^ Lici na stadion...Trevata e vo mn podobra situacija otkolku ovaa denes...Pogledni kon tribinite 1 stolce nema skrseno ...Sigurno ova e megju prvite natprevari zatoa sto sve natamu e haos...

А и подобар е сеа теренот од кога Тетекс игра у Ѓорче, едноставно не може 3 тима да играат у ист стадион кој нити се одржува нит ништо

А и подобар е сеа теренот од кога Тетекс игра у Ѓорче, едноставно не може 3 тима да играат у ист стадион кој нити се одржува нит ништо
Па ако е така тимови што најмалку заслужуваат да играте на овој стадион се Шкендија и Ренова, овој стадион е правен за Тетекс во времеот кога овие две екипи не ни постоеле, ама сега додје такво време макеоднчето си ја шитна државата, па некој други се газди и ќе менуваат историја.

Па ако е така тимови што најмалку заслужуваат да играте на овој стадион се Шкендија и Ренова, овој стадион е правен за Тетекс во времеот кога овие две екипи не ни постоеле, ама сега додје такво време макеоднчето си ја шитна државата, па некој други се газди и ќе менуваат историја.

Стадионот мислам е уствари направен за ВАРДАР да игра во прва лига дур се изгради градски мислам после замјотресот. Тетекс го наследил потоа.

Стадионот мислам е уствари направен за ВАРДАР да игра во прва лига дур се изгради градски мислам после замјотресот. Тетекс го наследил потоа.
Ne zbori gluposti..Stadionot e licno napraven za FK Teteks koga vlagal vo 1 Jugoslovenska liga mislam...A parite se sobrani od samata fabrika Teteks koja vo toa vreme bese Balkanski pa i Evropski brend !!

Во право е Curva_sud Стадионот е направен за Тетекс кога влегувал во 1 Југословенска лига. Вардар и Тетекс се единствени Македонски клубови кои играле во Југословенска 1 лига. Која била една од најаките 4-5 лиги во Европа. Тетекс до независна Македонија после Вардар беше најпознат Македонски клуб. Какви Победи, Палистери и остали клубови.

Сигурен сум дека имаме играно една сезона во Тетово мислам после земјотресот. Ова било пред Тетекс да игра во прва лига

Сигурен сум дека имаме играно една сезона во Тетово мислам после земјотресот. Ова било пред Тетекс да игра во прва лига
Можно е да играл Вардар во Тетово, не викам не , но на овој стадион(откако го изградија) во Тетово , Вардар во Југословенска лига не играл . Колку што знам и мене ми е познато. Кога викам играл мислам како домаќин да се водел.

Stadionot ne e sopstvenost na Teteks, a osven toa nikoj ne gi izbrka Teteks tuku sami resija da odat vo Gjorce.

http://sport.com.mk/?ItemID=0C51FA8173419D459F93918146631BB5
Добро бе дали се нормални овие Силекс...на гости победуваат со 2:4 и Ставрев му бил крив, дека дава директен црвен и пенал, дека пелистер го наполна со жолти, дека се скапаја од лежење да им ебам крвта скапана...да испадните и никогаш да не се вратите прва лига педери скапани

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom