Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ви замачкат очи сеа со финалето а од друга страна му ебаа матер на вашиот клуб. Мораше да превземете нешто иако викате дека тие биле недопирливи. Дури и клубот ви го однесоја да игра во Скопје, не дека нешто ама искрено многу доле падна името на овој клуб и нејзините навивачи

Ќе ви замачкат очи сеа со финалето а од друга страна му ебаа матер на вашиот клуб. Мораше да превземете нешто иако викате дека тие биле недопирливи. Дури и клубот ви го однесоја да игра во Скопје, не дека нешто ама искрено многу доле падна името на овој клуб и нејзините навивачи
Лесно е да се каже да преземат нешто!
Незнам дали некој точно знае кој е моментално газда на Тетекс, нема сила што може да го избрка. Фаци како Брацо, и ред други местачи во нашава лига се ситни риби во споредба со газдата на Тетекс. Типот е младич, и со гаранција еден од поамбициозните фудбалски мафијаши на овие простори.
Затоа најубаво е за навивачите на Тетекс е да испаднат во втора лига и да се надеваат дека ганстерите ќе го оставаат клубот на раат.

П.С. викаат дека ако немој му згреши на господинот за кој збориме, бољи да си пресуди сам :D

Лесно е да се каже да преземат нешто!
Незнам дали некој точно знае кој е моментално газда на Тетекс, нема сила што може да го избрка. Фаци како Брацо, и ред други местачи во нашава лига се ситни риби во споредба со газдата на Тетекс. Типот е младич, и со гаранција еден од поамбициозните фудбалски мафијаши на овие простори.
Затоа најубаво е за навивачите на Тетекс е да испаднат во втора лига и да се надеваат дека ганстерите ќе го оставаат клубот на раат.

П.С. викаат дека ако немој му згреши на господинот за кој збориме, бољи да си пресуди сам :D
Eden igrac od Mak. prvenstvo se izgore i toa mnogu dobro poznat igrac:)

И ја би го рекол истово да не знаев кој е газда на Тетекс, ама веруј дека многу појаки фаци у државава не му можат ништо, а не па некои навивачи.
Како што кажа Чичко Кумплунг, останува да се надеваме после испаѓањево у втора лига дека ќе не остаат на раат, само се молим доколку тепамо у купот да нема некоја тешка намештаљка во квалификациите за Европа (а шансите за да нема местење се 0,1%), а после нека си тераат по свој пат.

http://sport.com.mk/?ItemID=7BDA525B7B1A7A43B6556366681C5DB4

Ако ова е точно тогаш секоја чест за нашите, им симнувам капа

http://www.mkd.mk/sport/fudbal/meta...-so-shkendija-sluchajot-prijaven-vo-ffm-i-mvr

Па јас искрено не сум изненаден.Јавна тајна е дека Металург ги купува скоро сите натпревари со послабите тимови,aма кога тогаш ќе изгорат.Дај боже со овој случај :D

Не викам дека не се купуваат натпревари, тоа што ме зачуди е што нашите одбиле такво нешто па и пријавиле. Уште повеќе ме радува тоа што ова доага во моменти коа се знае дека и немаат скршен денар нашите играчи(y)

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Не викам дека не се купуваат натпревари, тоа што ме зачуди е што нашите одбиле такво нешто па и пријавиле. Уште повеќе ме радува тоа што ова доага во моменти коа се знае дека и немаат скршен денар нашите играчи(y)
Pa bash zatoa sega nemat uprava,sami se izdrzuvat od karti i nemat nalozi kako da igraat...allall neka im e definitivno :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Ima golemi shansi da e vistina seto ovaa , sram za Metalurg , pa i Turnovo i Vardar sea pa i istite Metalurg ke kupaat se sto mozat do krajot... Nekako Turnovo e po favorit za sampionskata titula , Vardar ima teshko gostuvanje kaj nas , sigurno nema da pobedi , Turnovo ima lesen raspored do krajot , valjda ke frlaat i tie nekoj denar na krajot :rolleyes:

Вистина е ова, им биле понудени пари на клучните играчи ама секоја чест за нив и за Шаќири така се брани честа на Шкендија!

Убаво што не ја наместиле утакмицата за пари и секоја чест за тоа ама срамота е што ги пријавиле. Да цинкариш некого за нешто што и самиот го правиш е во најмала мера пичкарски.

Не се глупи да пријават ако и самите го прават.Срамота да цинкариш местење утакмици:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom