Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се молиш да испадне Тетекс нормално, доста ви беше ебење.

Од 1:25 може да се види и чистиот недосуден пенал во корист на Шкендија, со тоа автоматски и црвен картон за одбранбениот играч на Металург

Фала богу догодина нема да ги гледаме во прва лига местачите од Силекс. Мрш таму у втора капете се да ве нема.

Од 1:25 може да се види и чистиот недосуден пенал во корист на Шкендија, со тоа автоматски и црвен картон за одбранбениот играч на Металург

Cist penal imashe za Shkendija!

Tim koj sto se bori za titula - Metalurg , gi nadigravme od 1' do 95' .

Mozham slobodno da kazham deka Shkendija igra najdobar fudbal vo prvenstvoto , iako igracite ne zemat plata , nemaat nikakvi uslovi za trening , se borat do poslednata minuta i go cenat nashiot dres... BRAVO :cuc:

cao cao teteks...
Lani ako ke idese teteks vo vtora liga ke mi bese krivo, ama godinava ne..
Pocnale vo sk da igrat a se narekuvat kako tetovski tim, jebiga !

vardar dobro igrase deneska, ovie od teteks i ako se za nigde pak vardar deneska mnogu dobro.

inace za kup tepame sigurno i toaa so poveke od 2 gola razlika.

Уште не можам да поверувам како е можно играч од калибарот на Положани не му ја даде топката на Шабани на 3:30, кој ќе излезеше сам со голманот!

Некаде од 22:00 можете да слушате како течат работите во Шкендија, како тоа играчите одлучиле да ја зачуваат честа на клубот, како тоа не го напуштиле клубот иако немаат скршен денар. Како го оставиле срвето на терен против Вардар и дека се уверени дека купот ќе им припадне на нив. Вакви момци немал овој клуб нити ќе има некогаш, сите досега го напуштиле клубот при некои потешки денови, дури и тие децата на Шкендија. Господ нека ви помогне во овие ваши планови и тешки денови без пари:cuc:

Денсот на Цикарски при прославувањето на голот (y)
И после немало фајде од самбата што ја форсираше Џиџи, пфф....

Подарок голови
Nee be druze ti neznaes sto zboris t.e ni ja neznaem sto zborim...Sami se otpadnavme nikoj drug...Podobro neka premolcat nekoj zosto navistina e vise smesno ova a i nemora Teteks da se dogovara so Vardar za mestenje samite Teteks si znaat kako treba i mn dobro mi e poznato kako se mesti..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom