- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.010
- Поени од реакции
- 15.622
абе остај ги нека си веруваат дека е местена. Нормално ќе си бараат оправдување. Сепак 6 да ги примиш не е малку, па и за Лиза Ан 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку пари лапна ај кажи?
Сериозно, некој ќе чека Стојков да даде гол од 20 метри, или да погоди Остоја од 40 метри за да ја фатат 5+ прво? И да местеле, местеле 1-1 и 4+ највеќе, се друго е научна фантастика.
Ај не го тупи и ти кога не беше на стадион и не знаеш зошто беше излезен голманот . Голманот беше излезен надвор од шеснаесетник за да спаси чист гол зошто играчот на Вардар сам ќе искочеше пред гол. Едвај ја стигна и ја исфрли со клизечи старт најдалеку што можеше голманот над 30 метри. Остоја ја прими и ја шутна прецизно. Ниту голманот можеше да се врати на време ниту одбранбените играчи на Шкендија и влезе милиметарско точно топката под пречката. Џабе збориш и ти и другите кој викаат дека била местена врска немате.Golot sto go postigna Stojkov vide kolku bese izlezen golmanot, isto i za toj na Ostoja od daleku, nemase li vreme golmanot da se vrati na gol ?
Ај не го тупи и ти кога не беше на стадион и не знаеш зошто беше излезен голманот . Голманот беше излезен надвор од шеснаесетник за да спаси чист гол зошто играчот на Вардар сам ќе искочеше пред гол. Едвај ја стигна и ја исфрли со клизечи старт најдалеку што можеше голманот над 30 метри. Остоја ја прими и ја шутна прецизно. Ниту голманот можеше да се врати на време ниту одбранбените играчи на Шкендија и влезе милиметарско точно топката под пречката. Џабе збориш и ти и другите кој викаат дека била местена врска немате.
Прво ме збуна ова Вардар и Миравци.После прочитав дека си напишал МирвациЧуден е овај резултат па вардар со мирваци и други клубови не можеше од еден гол повеќе да дади а не на искра да му даде 4 првото па и сега уште еден можеби вардар не ја местат можеби искра ама не нормално 4-1 на полуврме десет години немало таков резулатат па и со трето лигаши да се игра и плус искра не се толку лоши посебно не во одбраната и сердината ај во нападот да се слаби![]()
Sakas OSKAR !?Македонското Милан го јадише стапот. Чкенди еј, че го паљимо управа и стадион, та чифша нонен, та чифша Вардари.
Sakas OSKAR !?
Вади го тоа од потпис и пуцај го на играчите на чкендиSakas OSKAR !?