Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Pushite p... , jadete gomna celo vreme za balisti i albanci , ne gledate sto ste ziva komedija , cirkuzi!

A za teteks i vojvodi ke se gledame vo tetovo kade sto realno treba da se igraa , inaku ve gledame kako odite ko p... sekoj den vo tetovo i ni zbor ni nisto , glava dole i mrsh u ajducka!

Kolku e dolgga sezonava pak ke igramee be :D polekaa ne poslednava ova i tia ke igrat vo Albania
Што дека ќе играте, касно ќе биде тогаш за титулата, ојде титулата за главниот фаворит Шкендија :D
Чекај ќе им јавам на нашиве денес да изгубат, да биде поинтересно првенството :icon_lol:

Една утакмица ја играат под притисок од трибини и одма повлекуваат екипа.
Се надевам сега им е јасно на играчите, навивачите, управата и симпатизерите на Шкендија во какви услови играле екипите во минатото у Тетово ;)
kakov pritisok? site detishta samo edna pesna i skandiranja protiv Albanija imalo .

ajde ne seri mnogu.

Не знам зошто се бунеа Шкендија се беше регуларно..неможи судијата да ја прекини на онаква акција и шанса за гол..ама тое гневни поради поразот и најдоа рачка

kakov pritisok? site detishta samo edna pesna i skandiranja protiv Albanija imalo .

ajde ne seri mnogu.
Свадбари кај сте на трибини?
Бапички since 1992 :icon_lol:

кој мерак го имав да се спуштам на ваше ниво :icon_mrgr:
Доста ви беше ремет, одиме да го гледаме есенскиот шампион :icon_mrgr:

ajde ne seri mnogu.

Абе љоптур еден имаш тема не сери тука , и да БРАВО ТЕТЕКС и еден некој нека каже дека не беше регуларен голот нека се удави у вардар ... и да .. НА КУРОВ СТЕ МИ ВЕЌЕ ( комотно гајле ми е дали ќе јадам бан или не ) !

Добро е што ја прекинаа инаку жив ќе се изедев што не ја пишав 1-0 точен резултат 16 коефициент беше :) инаку катастрофални услови на стадиониве низ Македонија срамота е вакви терени да имаме во 21 век, освен Филип II сите други се за никаде ..

Една утакмица ја играат под притисок од трибини и одма повлекуваат екипа.
Се надевам сега им е јасно на играчите, навивачите, управата и симпатизерите на Шкендија во какви услови играле екипите во минатото у Тетово ;)

Kakvi uslovi more, kaj si videl na nas natprevar navivacite da vlezat na teren i da gi provociraat protivnickite igraci. Da vi ebam toa seljacite, i vie ke mi zborite za nekakvi neandertalci koga deneska stanavte poim za toa. Ama ako neka vi bide za deneska

Kakvi uslovi more, kaj si videl na nas natprevar navivacite da vlezat na teren i da gi provociraat protivnickite igraci. Da vi ebam toa seljacite, i vie ke mi zborite za nekakvi neandertalci koga deneska stanavte poim za toa. Ama ako neka vi bide za deneska

Карма друже, карма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom