Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
KRAJ : Drita - Teteks 1:0 , Aliji A. 25 '

Bravo za Drita , 23 bodovi imaat :) , Teteks na poslednoto mesto , samo 6 bodovi od 15 utakmici .

Vo slednoto kolo , Drita kje igra vo Tetovo protiv Renova , a Teteks protiv Sileks isto taka doma ( ako se igraa vo Gjorce treba da kazheme na NEUTRALEN TEREN ) .
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 15:39 ---
Во екипата на Брегалница ќе недостасуваат Лазе Илиев и Душко Андонов.

Znaci ne bi trebalo Shkendija da ima problemi vo Nedela ( 13:00 )

Mnogu se zborese deka Drita - Tetes 1/2 :D A Drita pobedi.Drugata nedela sigurnoo Renova ke tepa protiv Drita.

KRAJ : Pelister-Rabotnicki 1:0 , Glavevski

Mnogu znacajni bodovi za Pelister .

После вчерашниот пораз Тетекс и дефинитвно е второлигаш, многу реална варијанта е " Спонзориве" наши да си замина од Тетекс и да се преселат у Ѓорче и од догодина тамо да си продужа со својот бизнис.

После вчерашниот пораз Тетекс и дефинитвно е второлигаш, многу реална варијанта е " Спонзориве" наши да си замина од Тетекс и да се преселат у Ѓорче и од догодина тамо да си продужа со својот бизнис.
a vie ke navivate za Vardar :)

^ Многу брзо забрае кој идеше на свака утакмица на Тетекс и навијаше за свекој тим што игра против нас. Па уште ти си нашол да кажеш кој за кого ќе навива.
До пред 1-2 године не се знаеше дали навијате за Шкендија, дали за Ренова, дали за Слога, дали за свите само не за Тетекс.
Затоа затни устата, немаш право да се праеш паметен зошто си далеку од тоа.

^ Многу брзо забрае кој идеше на свака утакмица на Тетекс и навијаше за свекој тим што игра против нас. Па уште ти си нашол да кажеш кој за кого ќе навива.
До пред 1-2 године не се знаеше дали навијате за Шкендија, дали за Ренова, дали за Слога, дали за свите само не за Тетекс.
Затоа затни устата, немаш право да се праеш паметен зошто си далеку од тоа.
lol....imas statistiki za posledni 10 god :) nema da se zamaram so tie provokaci od ocaj...
P.s sepak od Gjorce vi e poblisku do Vardar ;)

za vas sme navivale :D

aman koj nasol da zbori abe posleden put koga ste navivale pamtis tolku vi bese vas prvata sezona so vlegovte prva liga i tolku aj molimte za ova nemoj da zboris,od ova so go kaza se gleda vasata nepok za da se pomogne na timot,no nema veze vas klub vas grad tolku sto ste jaki i skopje ke bide vase uste malu iako gjoce veke e vase :LOL: nema potreba da me citiras deka ja dupime temapa za gabe

za utre nesto da kazam bragalnica se zaeban tim no mie uste pozaebani sme na domasen teren takada samo pobeda znaejki deka metalurg i horizont igraa megusebno dobra sansa da im se doblizime

^ Извини, не се расправам со малоумници и со некој што почнал вчера да иде на стадион. Слободни сте.

Ај бе што кур е со ова Турново, сите фаворити ги победија не ми се верува човече, водат и во железара со 0-1. Кои сакатурии се овие Металург абе крвта да им ја ебам:mad:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 14:25 ---
Ете 1-1 алелуја. Овие Турново никаква игра немаат човече, се им се базира на Блажевски. Не ми се верува дека пак успеа да даде гол.
Овие во одбранава никаква идеја немаат само рогаат.
Голманот Столе Димовски дури и подпросечен им е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom