Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај бе што кур е со ова Турново, сите фаворити ги победија не ми се верува човече, водат и во железара со 0-1. Кои сакатурии се овие Металург абе крвта да им ја ебам:mad:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 14:25 ---
Ете 1-1 алелуја. Овие Турново никаква игра немаат човече, се им се базира на Блажевски. Не ми се верува дека пак успеа да даде гол.
Овие во одбранава никаква идеја немаат само рогаат.
Голманот Столе Димовски дури и подпросечен им е...
Шкендија 0-3, денес мора да победиме реузлтатите сега за сега во наша корист

Овој од Брегалница што даде хет трик е тој што сакавме да го земеме така Коњаникот Сабја ?
Ноуп, Дарко Стојанов беше тој :)
Доста инензнадувачки резултати колово, очекував Силекс-Напредок да заврши кец, а Напредок стигаат до трите бода на ова гостување и остануваат при врвот на табелата.

И него сакавме да го земеме. И уште имаме шанса зашто на зима му истекува договорот со Брегалница!
Овој не го земавме дека Брегалница бараа 100 000 оштета како што ми текнува, Кебап ли како го викаа :D

Ај бе што кур е со ова Турново, сите фаворити ги победија не ми се верува човече, водат и во железара со 0-1. Кои сакатурии се овие Металург абе крвта да им ја ебам:mad:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 14:25 ---
Ете 1-1 алелуја. Овие Турново никаква игра немаат човече, се им се базира на Блажевски. Не ми се верува дека пак успеа да даде гол.
Овие во одбранава никаква идеја немаат само рогаат.
Голманот Столе Димовски дури и подпросечен им е...
Па затоа сега нашава управа нека направи тактички потег. Земи им го Блажевски и елиминирај ги од битка за титула. Очигледно дека тој цело време ги носи на терет, ама кај гледаат нашиве летоска...
П.С. Браво за Брегалница. Вакво трескање од земја, Шкендија одамна не доживеале!
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 14:52 ---
Овој не го земавме дека Брегалница бараа 100 000 оштета како што ми текнува, Кебап ли како го викаа :D
Знам, али затоа ти викам зимово може да им го собереме. Не сака да го продужи договорот со нив. Иначе Гатусо мислам го викаат :D

Чекајте сега ко ќе дојдат баљистет ќе ви речат дека немале среќа, ги издупил судијата, на среќа паднале трите гола и 10 пати поубо играла шкендија.

Чекајте сега ко ќе дојдат баљистет ќе ви речат дека немале среќа, ги издупил судијата, на среќа паднале трите гола и 10 пати поубо играла шкендија.
Се опаметија и они веќе, освен 1-2 другиве нема да се палат толку :)

Како што видов не ни навиваа денес, седеа по цела трибина, а се на се дали 100 души беа. Да бевме ние во таква ситуација они ќе се изнајадеа гомна, али ете ќеим оставам да си увидат зошто никогаш нема да бидат сватени како сериозна група, па дури ни од нивните сонародници Шверцери.
Еден пораз и батали го клубот...
Позитивно само што даваа аплаузи за головите на Брегалница, добро е што бар тоа донекаде се промени, нема тепања по тунели, а камења фрлаат само кога играат со Вардар или Тетекс...

Се опаметија и они веќе, освен 1-2 другиве нема да се палат толку :)

Како што видов не ни навиваа денес, седеа по цела трибина, а се на се дали 100 души беа. Да бевме ние во таква ситуација они ќе се изнајадеа гомна, али ете ќеим оставам да си увидат зошто никогаш нема да бидат сватени како сериозна група, па дури ни од нивните сонародници Шверцери.
Еден пораз и батали го клубот...
Позитивно само што даваа аплаузи за головите на Брегалница, добро е што бар тоа донекаде се промени, нема тепања по тунели, а камења фрлаат само кога играат со Вардар или Тетекс...
Не навиваја? :eek: Шо утакмица гледаше ти бе?

:icon_mrgr:

Додека си правите муабет меѓу себе и дркате на поразот на Шкендија тогаш нема да ви ја расипеме забавата, продолжете фантазирајте во тие ваши глави.

Брегалница заслужено победи и за тоа беа наградени со голем аплауз, а се прашувам кога ќе се случи во Скопје, Битола, Прилеп кога нивниот тим ќе изгуби заслужено, домашните навивачи да им аплаудираат на гостите...после ќе јадете ќе кажете во Тетово има притисоци, се тепа во тунелот и што ти јас знам од вашата бујна фантазија.

Честитики до superstarpizza не растурија денеска, а Шкендија направи еден голем чекор назад од титулата, можам да кажам дека со ваква игра немаме шанси веќе за титулата, нека обезбедат место што води во ЛЕ и доволно ќе да е!

0-3 sosema zasluzena pobeda na bregalnica,pozdravena so aplauz 3-4 minuti od celiot stadion....sto da se kaze !!!! nesto ne cini kaj nas posledniot mesec,nepovrzana igra,lesno se citat so ke napravat,nema ideja...mora seriozno da se svati rabotava...
P.s oni od tetex Gj.P neka ne se palat,so k*** imat onie da komentirat za shkendija !!!? -21 bod se,edinstvena ekipa so ednocifren broj na bodovi,koj stignuva gi bushi i gi e*** ,a sega najdoa pricina nekoja da remetat !!! nisko selacki nacin...Mrs tamu u DRUGA liga so rufeja

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom