Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Де молим те кажи ми дека се заебаваш :eek: . Прво ме наду смеа одвнатре , а од друга страна нервоза ми се појави .
Ноуп, тоа е редовна појава во пониските лиги, али прв пат гледам во натпревар од повисок ранг ццц

Абе голманов на Скопје каков ремет има јадено од Војводи кој знае дали денеска малце го реметеле ,кога играа 1/2 финале куп во Автокоманда инцидентот почна токму поради реметот на Војводи кон голманов

има навивачи уште:)не се слуша никој..

Лелелел што одбрани свињата

ЛЕЛЕ ШТО ФАТИ ОВОЈ ДЕБЕЛИОВ :eek:
Лелеле играч на мечот свињава, на крај сигурно и на пенали ќе ја реши :tapp:

moze nekoj da mi objasni zaso pirati navivaat za fk skopje a ne za metalurg?

Вака и против нас лани овие до скопје пичка им матерна сега до крај само ќе лежат и свињана ќе ги извади псоле на пенали и ќе ги гледаме у прва лига катастрофа сме бе
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 19:02 ---
moze nekoj da mi objasni zaso pirati navivaat za fk skopje a ne za metalurg?
За овие болдираниве навиваат за пари во ракомет ,а за Фк Скопје од љубов тој им е матичен клуб :D

Вака и против нас лани овие до скопје пичка им матерна сега до крај само ќе лежат и свињана ќе ги извади псоле на пенали и ќе ги гледаме у прва лига катастрофа сме бе
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 19:02 ---

За овие болдираниве навиваат за пари во ракомет ,а за Фк Скопје од љубов тој им е матичен клуб :D
aaaaaa znaci prvin bile za fk skopje pa gi platile i za metalurg u rukomet da navivaat?
:)
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 19:04 ---
hahahah kakva tragedija e celava makedonija cudo sme

Не станаа ццц
Апла одат на пенали...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom