Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
И милано не добија еднаш ако не се лажам или грешам ?

Иначе Ивче што игра за Работнички и тренерот на младинците што е ги знам баш прееска праев муабет се шират муабети дека можно е да бидат исфрлени од лигата зошто некои играчи паднале на допинг тестовите.

И Тетекс лани не доби лиценца, а требаше да игра куп финале со Металург.

Bregalnica-Teteks 1-2
Metalurg-Sileks 1-0
Ohrid-Turnovo 1-1
Napredok-11 Oktomvri 2-0
Shkendija-Renova 4-0 (y)
Vardar-Rabotnicki 2-2

FT

4-0

vardar kiksna pak... metalurg pobedi... Bitkata prodolzuva do posledniot natprevar

4-0

vardar kiksna pak... metalurg pobedi... Bitkata prodolzuva do posledniot natprevar

Немој само после пак.... ,,Уште од почеток се знаеше....ве местат да бидете шампиони“ само вие надевајте се (y)

Знаеме колку е неквалитетно нашето домашно првенство, па затоа еве шанса во Македонија да гостува уште еден голем Европски фудбалски тим после гостувањата на Liverpool и Lazio. На овој линк треба да се пријавиде со вашата e-mail адреса, датумот на раѓање и најважното да ја одберете Македонија како дестинација на Manchester United на нивната турнеја TOUR 2012.

Знаеме колку е неквалитетно нашето домашно првенство, па затоа еве шанса во Македонија да гостува уште еден голем Европски фудбалски тим после гостувањата на Liverpool и Lazio. На овој линк треба да се пријавиде со вашата e-mail адреса, датумот на раѓање и најважното да ја одберете Македонија како дестинација на Manchester United на нивната турнеја TOUR 2012.

И да гостува на Милано Арена :D

Ренова -Металург 1:0 плус Металург игра со црвен
идеме утре по титула во Ѕинголенд :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Fala na Renova za uslugata (y)
Кое фала бе они да не играа место нас цела сезона па сега на Ренова фала ние вака така секако ќе ја освојме титулата дали тоа ќе беше утре или у среда ништо не ни менува нас.Фала може да им кажеме на Иванвоски,Илиевски,Захов,Вајс,Оса,Лико,Ранѓеловиќ,Стојаковиќ,Стјепановиќ,Петров,Бојовиќ,Симов,Таневски на Илчо може фала да му кажеме они се најзаслужни за титулата

Кое фала бе они да не играа место нас цела сезона па сега на Ренова фала ние вака така секако ќе ја освојме титулата дали тоа ќе беше утре или у среда ништо не ни менува нас.Фала може да им кажеме на Иванвоски,Илиевски,Захов,Вајс,Оса,Лико,Ранѓеловиќ,Стојаковиќ,Стјепановиќ,Петров,Бојовиќ,Симов,Таневски на Илчо може фала да му кажеме они се најзаслужни за титулата
Не е наменета за Вардар, за Шкендија сигурно е , така да не скокај многу, гледаш дека не те цитирал тебе!!!

Брат за Шкендија е наменето тоа :D

Многу голови на полувреме:

Работнички-Напредок 4-1
11 Октомври-Охрид 1-0
Турново-Тетекс 0-1
Шкендија-Брегалница 3-1
Силекс-Вардар 1-2

Уште 45 минути до титулата :vozbud:

Лека полека се потврдува тоа што го зборев дека Охрид ќе се сели во втора лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom