Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.

Гледаш имало и паметни.

dogodina tie od DEBAR(Korabi) i od Gostivar ke im objasnat paroli :)

Оваа парола сигурно им е подметната на фашистичките потрчковци. Не се тие такви, никогаш не провоцираат...

Оваа парола сигурно им е подметната на фашистичките потрчковци. Не се тие такви, никогаш не провоцираат...
Не бе, они немале намера да провоцираа. Мие први почнавмо, и они од инает набрзина ги напраеја паролете и ги извадија. Иначе какво провоцирање, они не са такви. :)

Не бе, они немале намера да провоцираа. Мие први почнавмо, и они од инает набрзина ги напраеја паролете и ги извадија. Иначе какво провоцирање, они не са такви. :)

Ај не се правдај...не сте поарни. Или пак лани ние ве провоциравме па вие набрзина ја направивте паролата Смрт за Албанци.

Ај не се правдај...не сте поарни. Или пак лани ние ве провоциравме па вие набрзина ја направивте паролата Смрт за Албанци.

Муабетот е дека секогаш плачете, а никогаш не сте ни престанале со навредливи песни и пароли.

Прочита нешто такво од мене? Само глупи ми са муабетите после свекоа утакмица, Војводи почнаа први, Балисти почнаа први. Реков пред некое време, таквите скандирања и провокацие никоаш нема да престана (барем не на нашите меѓусебни утакмице) и глупо е да се правдамо со тоа кој прв почнал. Тоа е целиот муабет.

Прочита нешто такво од мене? Само глупи ми са муабетите после свекоа утакмица, Војводи почнаа први, Балисти почнаа први. Реков пред некое време, таквите скандирања и провокацие никоаш нема да престана (барем не на нашите меѓусебни утакмице) и глупо е да се правдамо со тоа кој прв почнал. Тоа е целиот муабет.

Да се согласувам дека на меѓусебните натпревари нема да престанат таквите навреди. Ама со Вардар и со вас (0:0) немаше такви навреди од наша страна.

Да се согласувам дека на меѓусебните натпревари нема да престанат таквите навреди. Ама со Вардар и со вас (0:0) немаше такви навреди од наша страна.
Не лажи и против Вардар скандиравте

Не лажи и против Вардар скандиравте

Што ќе добијам ако лажам бе. Нема што да лажам Балистите против Вардар и против Тетекс кога Шкендија беше домаќин не скандираа. Имаш клип, па види дали скандиравме или не...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom