- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.851
- Поени од реакции
- 85.971
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утакмицата е да речеме во 17h, а ти цел ден се немаш воопшто вода напиено. Е сега, во таа жештина, цел ден жеден, ќе идеш на стадион на сонце да рипаш и викаш, или ќе гледаш дома во некоја сенка да легнеш.ме буни тоа што има врска на стадион ако одиш , да не даваат бесплатни сендвичи на влезот?![]()
Definitivno SHKENDIJA ke bidat Pak Shampioni ,i toa Ubedlivo pred Drugite !!!!
Epa Odbranata e celicna : Velia,Neziri ,Nikitovic ,Berisha ,Cuculi
Srdniot red besprekoren : Mustafi ,Huseini ,Emini
Napadot Ubistven : Hasani ,Kurtishi ,Sali
Klupata Prejaka : Genci Hiseni,Peev,Jovanovski ,selmani ,Redzepi .....
A pluuuuus BALISTET........
Mislam deka Prikaznata tuka zavrsuva !!!
само мислиш
чекај, долго е првенството !
Sepak e Futball - Ne mozes nisto da predvidis so sigornost ! Pa lani nikoj ne mislese deka SHKENDIJA ke bidat Shampioni !!! Noooo Vaka kako Izgleda Timottt hmmmmm ,Tesko na site protiv SHEKNDIJA
neznam so ti e filmov izgleda mi izigravas nekojsi vatren navivac kako moze da nema vrska 17-18 casa bes pienje jadenje 30stepena i nemalo vrskaме буни тоа што има врска на стадион ако одиш , да не даваат бесплатни сендвичи на влезот?![]()
не биди толку напнат само прашавneznam so ti e filmov izgleda mi izigravas nekojsi vatren navivac kako moze da nema vrska 17-18 casa bes pienje jadenje 30stepena i nemalo vrska![]()
Shkendija - 11 oktomvri 1 (3+)
Teteks - Ohrid 2004 1 (2-0,3-0)
Vardar - Rabotnicki 1 (1-0)
Само Тетекс не знам зошто играше нерешеномислав ке тепат 2-0 3-0 Охрид катастрофа са тиа!а за Вардар знаев 100%
Охрид катастрофа, ама и Тетекс не се за машала.
Гадна утакмица денес. Врело време и катастрофална игра.
Тоа траеше само 6 месеци, и за минатата сезона, не и оваа...Ме интересира, знам дека имаше забрана за гостински навивачи, не важи сеуште тоа?