Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
moze li nekoj da mi kaze so kakov sostav igrase Shkendija

4-2-3-1 формација: Вели, Незири, Билбиловски, Бериша, Цуцули, Мустафи, Усеини, Селмани, Емини, Хасани, Сали
Замени: Таипи, Јовановски и Исени

^ sega stanavte dosadni veke, ima nekoi drugi videa na ballisti po 2000 ako gi sakas, na youtube, pa check tamu i drkaj, samo ne bidi pred pc koga ke ejakuliras

^ Да де сега досадни сме. Неможите да смислите за брзо изговор и ајде, барај на јутуб ова она...

Зошто не ми одговори на прашањето?

^ oti ake ne gledas, ima red pred tebe, stotina kako tebe mi gi puknaa madinjata so ova istoto

Nonteizam го постира линкот од целата страна, ама „верните балисти“ сигурно нема да го отворат.

Балисти, кажете ми каде се тие 10 000 навивачи ? ? ?
Нели беа верни на клубот кога игра со секој противник, а не само против Тетекс, Вардар, Работнички и Ренова.

На клипчето јас гледам само 20 пилиштари како „навивачи’’

П.С. Ми текна зошто ги немаше. Не им платиле за овај натпревар да „навиваат“!
Mozam jas da ti odgovoram na prasanjevo
Nemase narod na ovoj natprevar no vo ovoj mesec nema da ima mnogu narod na koj bilo natprevar toa e zaradi Ramazan 90% od narodot posti i jas sum eden od niv 17-18saata bes jadenje bes pienje i sakas da ima bublika ili pa Ballisti golem broj , bi sakal vece da ne ne spomnuvate i da si gledate svo rabota ke ne vidite posle ovoj mesec zdravje kako ke bide pozzz

Mozam jas da ti odgovoram na prasanjevo
Nemase narod na ovoj natprevar no vo ovoj mesec nema da ima mnogu narod na koj bilo natprevar toa e zaradi Ramazan 90% od narodot posti i jas sum eden od niv 17-18saata bes jadenje bes pienje i sakas da ima bublika ili pa Ballisti golem broj , bi sakal vece da ne ne spomnuvate i da si gledate svo rabota ke ne vidite posle ovoj mesec zdravje kako ke bide pozzz
ме буни тоа што има врска на стадион ако одиш , да не даваат бесплатни сендвичи на влезот? :eek:

uzivaj sega i ucise malku :) ti si od bitola ? :ROFLMAO:gledajgo malku tvojot pelister i idi vo selska liga tamu ne se zemam so tebe so 10 gledaci vo stadion sekoja utakmica:ROFLMAO:

p.s ke zborime posle ovoj mesec a posle ramazanot mislim deka e odma natprevarot Vardar - Shkendija :)

Целата покриена трибина беше исполнета до последно место, а тоа сигурно се 4-5000 луѓе, што не се малку. За позади голот, во првото полувреме имаше сигурно мах. 80-100 балисти, сигурно би требало да има некои клипови, бидејќи навиваа, за да во второто полувреме драстично се намали и тој број (дефинитивно жештината беше неподнослива, а тоа се рефлектираше и на терен, бидејќи играчите тешко се движеа).
Да, повеќето од нас што бевме на стадион постеа, тоа се виде кога главната трибина не даваше поддршка на синкронизирано бодрење во првото полувреме (во второто дури немаше обид)

uzivaj sega i ucise malku :) ti si od bitola ? :ROFLMAO:gledajgo malku tvojot pelister i idi vo selska liga tamu ne se zemam so tebe so 10 gledaci vo stadion sekoja utakmica:ROFLMAO:

p.s ke zborime posle ovoj mesec a posle ramazanot mislim deka e odma natprevarot Vardar - Shkendija :)

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!
Рече да си го гледаме Пелистер. Си го гледаме бе. Ако Пелистер игра во селска лига, незнам вие кај игравте до лани. Ако сте биле толку верни на клубот кај бевте Струмица кога Пелистер играше бараж за прва лига со вас?
Или тогаш немаше спонзор, немаше шанси за шкендија и нема навивачи, нормално.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!
Рече да си го гледаме Пелистер. Си го гледаме бе. Ако Пелистер игра во селска лига, незнам вие кај игравте до лани. Ако сте биле толку верни на клубот кај бевте Струмица кога Пелистер играше бараж за прва лига со вас?
Или тогаш немаше спонзор, немаше шанси за шкендија и нема навивачи, нормално.
mislam ti ne si bil vo strumica koga se igrase barazot zosto nie bevme tamu :)

mislam ti ne si bil vo strumica koga se igrase barazot zosto nie bevme tamu :)

аха да, не сум бил. Можи од што сте биле малку не сум ве видел.
Туку ај да не ја труеме темата со глупости.

Алоо дај прекинете со споредбиве кој кај бил и кој е подобар, темата е МАКЕДОНСКО ФУДБАЛСКО ПРВЕНСТВО !!

ne gledate deka 10 godini ima i ne bil vo strumica :) i togas bil avstriecot tolku znaes aj cao :) idi vo selska liga nemas ni edna titulla.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom