Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Интерашу да не те вреѓам ај ,јас него си го прашав пошто не ми е јасно зошто ги стави Влазними,Тиквеш и останатите тука.Не му ја разбрав поентата а не дека не ги познавам овие.:kesa:

^ Интерашу да не те вреѓам ај ,јас него си го прашав пошто не ми е јасно зошто ги стави Влазними,Тиквеш и останатите тука.Не му ја разбрав поентата а не дека не ги познавам овие.:kesa:
Па не те навредив ја, тебе ако те боли вистината тоа е друго.
Иначе двојките се за купот на Македонија...тој шо прати МФЛ ќе си знај. ;)

Ти ќе ми зборуваш за мак фудбал.Него не знаев дека за Купот овде дискутираме па ми падна чудно,додека ти си го бараш во друга смисла.

Ти ќе ми зборуваш за мак фудбал.Него не знаев дека за Купот овде дискутираме па ми падна чудно,додека ти си го бараш во друга смисла.
ти да си знаел нешто за македонскиот фудбал,немаше да поставуваш такво прашање...

^ Денеска ,ден пред 2.коло ЛШ,се нервираме со овие преносиве ,во овие караници за мак.првенство кое го следам а во минатото уште повеќе го следев ти сакаш да ми оди паметот на мак.купот.

Кој се овие Риниа,Влазними,Тиквеш и ОСогово бе?
аххх бре македончеее Ринија е од гевгелија влазними од струга тиквеш кавадарци и осогово кочани повелете:pos2::pos2:

аххх бре македончеее Ринија е од гевгелија влазними од струга тиквеш кавадарци и осогово кочани повелете:pos2::pos2:

Грешка си за Ринија не е од Гевгелија,од Гостивар е

Грешка си за Ринија не е од Гевгелија,од Гостивар е

а и ти многу знаеш:tapp::kesa:Ринија е од Гостивар:toe:

е добро де исто ти е и двата се на Г сеа шо ги ебавам од кај сее :pos2:
:pos2::pos2::pos2:

ВЛАЗНИМИ – НАПРЕДОК 2

ХОРИЗОНТ – РИНИА 1

ПЕЛИСТЕР – БРЕГАЛНИЦА 2

ТЕТЕКС – СИЛЕКС 1

ТИКВЕШ – ОСОГОВО 1

РЕНОВА – ВАРДАР 1

Ренова-Вардар 0-1 :salut:
Купот е наш :icon_cool

Пелистер - Брагалница 1
Тетекс - Силекс 1

100% сигурност ;)

Пелистер - Брагалница 1
Тетекс - Силекс 1

100% сигурност ;)
брат за тетекс може ама за пелистер нема шанси чиста 2 е таа ако не си го сечам на трупчето со секиратаа:pos2::pos2:

--- надополнето ---

Ренова-Вардар 0-1 :salut:
Купот е наш :icon_cool
оххх море вие во ск не тепавте во тетово ке ги тепате ај важиии:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom