Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
sigurno deteto gi pcuel.... :toe: i tie se isplasile pa od strav napadnale neli...

Inace alal da im e na Renova za kratko vreme postignaa mnogu uspehot doaga i od dobroto menagiranje na Sopstvenikot na firmata koj istotaka im pomaga na siromasnite i dava bursi.. Edno golemo BRAVO :smir:

nekoj toa ne saka da go sfati,deka osven Rabotnicki nikoj drug nema pravo da stane sampion.Ali eve za inaet na site,Tetovo ke stane sampionski grad i vo 1 i vo 2 liga:back:

Inace alal da im e na Renova za kratko vreme postignaa mnogu uspehot doaga i od dobroto menagiranje na Sopstvenikot na firmata koj istotaka im pomaga na siromasnite i dava bursi.. Edno golemo BRAVO :smir:

Па да добро менаѓирање :raz: сепак тој успеал прв да го договори првенството со мистер хари...

nekoj toa ne saka da go sfati,deka osven Rabotnicki nikoj drug nema pravo da stane sampion.Ali eve za inaet na site,Tetovo ke stane sampionski grad i vo 1 i vo 2 liga:back:

Има јака екипа Ренова ама не до толку на Работнички да му бега 8 бода:toe:,се надевам дека Тетово ќе има шампион и во купот:back:

a zs krojacite na teteks ne se dogovorija?

Ти да прашаш затоа.

ke sfatat sovreme deka ima i drugi zainteresirani za titulata hehe

Има јака екипа Ренова ама не до толку на Работнички да му бега 8 бода:toe:,се надевам дека Тетово ќе има шампион и во купот:back:

Ти да прашаш затоа.
gluposti sea javna tajna e deka se mestat natprevari ne samo tuka kaj nas tuku sekade osven kaj nas malce pojke.. i sea izlegoa po sposobni Renova(duri i ne se za potcenuvanje imaat zasega najdobar tim) i sega cvicite zs? ili krivo vi e za nesto drugo ?

gluposti sea javna tajna e deka se mestat natprevari ne samo tuka kaj nas tuku sekade osven kaj nas malce pojke.. i sea izlegoa po sposobni Renova(duri i ne se za potcenuvanje imaat zasega najdobar tim) i sega cvicite zs? ili krivo vi e za nesto drugo ?

Ја гледаше вчера утакмицата меѓу Ренова и Тетекс?? Ако си ја гледал се ќе ти биде јасно.Не ми е криво,да беше некој друг клуб таке да намести првенство и Тетекс таке да загубеше пак ќе го зборев истото за тој клуб.Мислиш ако ми е криво за тоа што е албански тим?? Па види и самиот,само 3-4 имате у прв тим,а и тренерот вие Македонец...:uvo:

Ја гледаше вчера утакмицата меѓу Ренова и Тетекс?? Ако си ја гледал се ќе ти биде јасно.Не ми е криво,да беше некој друг клуб таке да намести првенство и Тетекс таке да загубеше пак ќе го зборев истото за тој клуб.Мислиш ако ми е криво за тоа што е албански тим?? Па види и самиот,само 3-4 имате у прв тим,а и тренерот вие Македонец...:uvo:
ne ja gledav utakmicata so teteks tuku imam videno nekoi natprevari i stvarno se dobri... kako sto ti spomnav ne se ni prvite ni poslednite zatoa da ne te cudi.
Za boldiranovo mislam deka tokmu zatoa ti e krivo ali sepak da ne dolzime na toa nema vrska tvoe mislenje e toa :) inace ne ni znam koj e trener na Renova retko gi pratam ama se gleda deka dobro igraat bez razlika od kakva nacionalnost se igracite.:smir:

sea ispadna ko Marcello Lippi koa kaza deka Inter nema nitu 1 italjanec,a niv gi boli k.r za toa:smir:

za sudenjeto,so svoi usi go slusav vasiot kapiten iznerviran kao prasuvase preku tel. zasto ne im bile dodeleni posakuvanite sudii za mecot.Sekoj vo Makedonija se obiduva po mrsni nacini da ja dostigne celta.Taka li e:smir:

sea ispadna ko Marcello Lippi koa kaza deka Inter nema nitu 1 italjanec,a niv gi boli k.r za toa:smir:

za sudenjeto,so svoi usi go slusav vasiot kapiten iznerviran kao prasuvase preku tel. zasto ne im bile dodeleni posakuvanite sudii za mecot.Sekoj vo Makedonija se obiduva po mrsni nacini da ja dostigne celta.Taka li e:smir:

Ја го цитирав тој што ме праша дали мие криво што е албански тим и ја му кажав заш не ми е криво.
Не веруем дека смо барале некои посебни судии заш до сеа скоро никој не судел за нас:toe:
За жал таке е и затоа ги критикуев ренова или кој било друг кој мести утакмице:salut:

Ја го цитирав тој што ме праша дали мие криво што е албански тим и ја му кажав заш не ми е криво.
Не веруем дека смо барале некои посебни судии заш до сеа скоро никој не судел за нас:toe:
За жал таке е и затоа ги критикуев ренова или кој било друг кој мести утакмице:salut:
pa i ja istoto ti vikam i da ne mestea pak ke bea prvizs imaat pokvalitetna ekipa od site ama ne me sfati!

pa i ja istoto ti vikam i da ne mestea pak ke bea prvizs imaat pokvalitetna ekipa od site ama ne me sfati!

Ја реков дека Ренова треба да се носи со Работнички,а не овие да им бегаа 8 бода,ајде доста беше:salut:

Точно дека Ренова има добар тим, и би немал ништо против да стане шампион на ФЕР начин! Но вчера видовме како Ренова ќе стане шампион, секој друг коментар би бил вишак.

Колку се отрилика коефициентите за од 0-2 гола у нашава лига и во кои кладилници има наша лига?

МАКЕДОНСКА ПРВА ЛИГА

Ренова - Тетекс 1-0
Исмаили 59
Турново - Вардар 0-1
Настевски 78
Пелистер - Победа 1-0
Стефановиќ 9
Милано - Металург 0-0
Слободни беа Работнички и Силекс

ТАБЕЛА

1. Ренова 20 15 3 2 44-17 48
2. Работнички 20 12 4 4 37-19 40
3. Металург 20 9 8 3 29-15 35
4. Пелистер 20 8 5 7 22-21 29
5. Силекс 20 7 6 6 27-27 27
6. Победа (-3) 20 7 4 8 26-31 22
7. Тетекс 20 6 3 11 25-27 21
8. Турново (-3) 20 7 3 10 25-29 21
9. Вардар (-3) 20 6 4 10 21-26 19
10. Милано 20 2 1 17 12-67 7

ИДНО КОЛО Недела 27-03-2010

Ренова - Победа, Работнички - Тетекс, Металург - Турново, Пелистер - Вардар и Силекс - Милано

Точно дека Ренова има добар тим, и би немал ништо против да стане шампион на ФЕР начин! Но вчера видовме како Ренова ќе стане шампион, секој друг коментар би бил вишак.
I jas bi sakal da ima fer igra ama toa e dalku od nas.... za zal zatoa i reprezentaciata go ima uspehot sto go ima zasega od igranje fudbal!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom