Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
ballisti zakon 1 ...... ne znam zasto llajte po forum komiti ve nema shkendija vs vardar u tetovo zasto ne doagate nekogas mie sekogas u skopje vardar shkendija sme bile prezent u stadion ajde pozzz do vojvodi zakon hahahahahahah redovni pacienti bez nikakva lekarska pomos

Сумњам дека и 1 на 1 ќе бидне , последен пат од еден - тројца искочија на крајот ,од Сарај мислам дека беа па ја користам приликава да ги поздравам и да се видиме пак ...=)
Иначе ако си стоите на зборот очекувам и во иднина ..еве да ги потврдите зборовите и да ги покажете балисти во вакво светло какво што ги претставувате.

Imaginacija razviena imas ,Koga posleden pat Komitite Bile Vo TETOVO ?
Ve cekame godinava .....

Ve cekame godinava .....

А вие па се искинавте од доаѓање во Скопје. Ова највеќе ме нервира, нити вие сте дошле во поново време нити ние ...

Ve cekame godinava .....

Нека не те лаже потписот за имагинација , не одам ја по утакмици - реков не сум некој навивач - но би застанал на страна на комити во било која ситуација , читај малце поеќе пред да пишеш...

А вие па се искинавте од доаѓање во Скопје. Ова највеќе ме нервира, нити вие сте дошле во поново време нити ние ...

odamna se nemaat sretnatoo....nie sme bile nekolku pati....a vie nikoas !

--- надополнето ---

Нека не те лаже потписот за имагинација , не одам ја по утакмици - реков не сум некој навивач - но би застанал на страна на комити во било која ситуација , читај малце поеќе пред да пишеш...

Ne mi se interesni tvoite komentari,sega razbrav zosto...odi komentiraj na nekoja druga tema....
primer ,Play Station igri 1 vs 1 ,100 vs 100 nekoja igra....aj caoooo

Ne mi se interesni tvoite komentari,sega razbrav zosto...odi komentiraj na nekoja druga tema....
primer ,Play Station igri 1 vs 1 ,100 vs 100 nekoja igra....aj caoooo

А сега не ти се интересни ... а до преска ти беа , уствари нема фајде вака на форум .. само многу се фалите ќе видиме колку ќе оправдате тоа шо пишавте ....

odamna se nemaat sretnatoo....nie sme bile nekolku pati....a vie nikoas !

Најдов со кој да правам муабет. Еве ти од тетово...
vs7.jpg

vs9.jpg

vs13.jpg

Вие против вардар бевте само еднаш, и еве што се случи

Најдов со кој да правам муабет. Еве ти од тетово...
vs7.jpg

vs9.jpg

vs13.jpg

Вие против вардар бевте само еднаш, и еве што се случи

sto se sluci,veke 2 dena samo serete kako im se pustile 1000 Ballisti na 100 vojvodi,a ovde Komiti im se pustile na 3 navivaci na Shkendija i pocnale da MAVAT SO KAMENJA....so ova li se gordeete:bravo:

sto se sluci,veke 2 dena samo serete kako im se pustile 1000 Ballisti na 100 vojvodi,a ovde Komiti im se pustile na 3 navivaci na Shkendija i pocnale da MAVAT SO KAMENJA....so ova li se gordeete:bravo:
Значи у тетово на ваш терен само 3ца балисти имаше на стадион и ние им се пуштивме 200 души.Еве ти доказ дека сме побројни...самиот се заеба:pos:Јасно се гледа на првата слика колку балисти ве има горе а колку доле...

Значи у тетово на ваш терен само 3ца балисти имаше на стадион и ние им се пуштивме 200 души.Еве ти доказ дека сме побројни...самиот се заеба:pos:Јасно се гледа на првата слика колку балисти ве има горе а колку доле...

Sluckata e vo Skopje glupco , ne vo Tetovo.

o more smotan zasto si volku glup,procitaj nekoi 100 pati ubavo bavno pred da repliciras,ako toa ne ti e dovolno odjavi se od forum,prefrli se na super mario

o more smotan zasto si volku glup,procitaj nekoi 100 pati ubavo bavno pred da repliciras,ako toa ne ti e dovolno odjavi se od forum,prefrli se na super mario
што да прочитам бе теле?Јасно се гледа кој сте и каде сме и што ви направивме..И дај препорачај друга игра супер марио и на нинтендо и wii и плејстејшн па и на пц ја свртев досадна е веќе:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom