B
Beck's
Гостин
na bet365.com super e, gi pokazuva site akcii zivo, fauli mauli, kartoni, zameni sve toa
Ako imash Akount vo Bet gi ima realnite kvoti . Eve jas poshto imam , momentalnite kvoti se :Ja nikako da gi sfatam ovie koeficienti 10/12, kako idat ovie po naski
Jas mislam deka imaat luge ovie od Bet365 . Na mecot protiv Teteks vo Tetovo , imashe eden od Amerika , i kontakirashe celo vreme na stilot HOME ATTACK , HOME DANGER... ... Ista verzija kako ova na bet DANGER , ATTACK ova ona... imav vreme za da zboram , i mi kazhuvashe kako studirashe vo Skopje i deka zema plata od kompanijata za rabotata shto ja vrshi .Од каде знаат?
Знам дека нашиве во живо известуваат прават промени на livescore.cc,а другите крадат од таму, ама тоа важи само за првенството, а за купот никој нема лиценца (бар така да наречам ).
Pojma neam, valjda preku satelit nesto ovie od bet365 pratatОд каде знаат?
Знам дека нашиве во живо известуваат прават промени на livescore.cc,а другите крадат од таму, ама тоа важи само за првенството, а за купот никој нема лиценца (бар така да наречам ).
+1 zholt karton , vkupno 4 do sega . 75 min . i natamu 0:0 ...Обложувај се дека ќе земеме црвен картон
Ете, има мој коментар и погоре. И против Охрид излезе 7-2, сега реков дека сигурно е местена пак на голови, еве ја 7-0. Му ебаа мајката од местење...Тетекс се истури денес за цела сезона 7:0