Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Vistinata za Skendija koj ja drzi e ''mafijashi'' od Italija so Albansko poteklo se razbira...Mislim deka Skendija ce se utepa od mestenje i vo Makedonska 1 Liga,kako sto bese slucaj i vo LE ..
Ama da ti kazem ja tebe neshto DA POJMA NEMASH :)

Ne znam zasto komentiras bez veze , site klubovi vo prvata liga si mestat , zavisi sea toa kakov profit kje izleze od namestenoto i nacinot .

Da ne ti brojam sea kolku mecevi lani bea namesteni i toa 2/1 1/2 .

Znam deka ke puknete site no SAMPIONI za ovaa sezona ke bide SHKENDIJA :-P

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.327
Ama da ti kazem ja tebe neshto DA POJMA NEMASH :)

Ne znam zasto komentiras bez veze , site klubovi vo prvata liga si mestat , zavisi sea toa kakov profit kje izleze od namestenoto i nacinot .

Da ne ti brojam sea kolku mecevi lani bea namesteni i toa 2/1 1/2 .

Znam deka ke puknete site no SAMPIONI za ovaa sezona ke bide SHKENDIJA :-P
Abe bozovce ja pojma sum nemal...Idi be pikni se u Pena oladi ja glavata...Koj pisa za drugi klubovi i profiti na drugite klubovi..bas me zabole kolku bile namesteni 2/1 i 1/2 !!! Go pisav moeto mislenje gore a ne pobarav od tebe odgovor...zatoa ne citiraj aman !

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Abe bozovce ja pojma sum nemal...Idi be pikni se u Pena oladi ja glavata...Koj pisa za drugi klubovi i profiti na drugite klubovi..bas me zabole kolku bile namesteni 2/1 i 1/2 !!! Go pisav moeto mislenje gore a ne pobarav od tebe odgovor...zatoa ne citiraj aman !
Zilce , nema potreba za takvi skandalozni komentari :-P

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.956
Абе 20-ти акаунт ти е на форумов и уште не се научи да водиш човечки муабет ццц
Како не ти стана само досадно, ај да си дете да те сватам, ама вака... :tapp:

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Како не ти стана само досадно, ај да си дете да те сватам, ама вака...
Како не ти стана само досадно, ај да си дете да те сватам, ама вака... :tapp:
Ok , sfativ , dobra nok :)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Vistinata za Skendija koj ja drzi e ''mafijashi'' od Italija so Albansko poteklo se razbira...Mislim deka Skendija ce se utepa od mestenje i vo Makedonska 1 Liga,kako sto bese slucaj i vo LE ..
Да не се истите кои ве држеа вас ланската сезона !!! се утепавте од 7+ и од 1-2 !!! барем сега голманот(јорде) ваш сам си купува НАЈК дрес
Поголема глупост одамна не сум слушал од оваа...
ИТАЛИЈАНЦИ СО ЕТНИЧКО АЛБАНСКО ПОТЕКЛО ( ко Латас да збори) :icon_lol:

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.327
Да не се истите кои ве држеа вас ланската сезона !!! се утепавте од 7+ и од 1-2 !!! барем сега голманот(јорде) ваш сам си купува НАЈК дрес
Поголема глупост одамна не сум слушал од оваа...
ИТАЛИЈАНЦИ СО ЕТНИЧКО АЛБАНСКО ПОТЕКЛО ( ко Латас да збори) :icon_lol:
Ej ja od sekoas sum mislel deka ste svetlosni godine zad nas ama do tolku be ??? Inteligencija imas ka TETRAPAK MLEKO !!! me presmea ova so latas neviden si :tapp: :pos: ne ja truj so gluposti temava !!

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
37 min Renova - Napredok 1-1 vo 20 min S.Pandev za 1-0 pa posle gostite vo 25 min za 1-1

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Ej ja od sekoas sum mislel deka ste svetlosni godine zad nas ama do tolku be ??? Inteligencija imas ka TETRAPAK MLEKO !!! me presmea ova so latas neviden si :tapp: :pos: ne ja truj so gluposti temava !!
не се занимавај ти со мојата интелигенција , далеку напред сум од тебе,доволно е болдираното шо си го наведол за некоја успоредба..
и место тоа подобро ке ти биде да престанеш да месечариш за МАФИЈАШИ ОД ИТАЛИЈА ...ептен е несериозно и за градинка ...за местења вам лани ви немаше рамен,па затоа подобро гледај свој дом не прај филмови ,сепак ФУТБАЛ е темава не филм ..

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.135
Поени од реакции
2.316
И јас ја чекав ама не ја исчекав :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom