Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Obvinuvajneto deka Majmuni i PRILEP bile so Hari ne drzi voda...segasnava desetkuvana grupa, MAJMUNI, ne mozi da zboruva vo ime na cel PRILEP i site nas koi sme bile i koi ostanavme navivaci na POBEDA!!! Sakam Hari da padni, oti nema apsolutno nitu edna pozitivna rabota napraveno za fudbalo vo MAKEDONIJA, ama krivo mi e so gi zaboravate trite posledovatelni tituli na Vardar, Sloga i Sileks, koga nivni lujge bea na celo na FFM!!! I sega demek POBEDA e samo trn v'oko na cela MAKEDONIJA i ako POBEDA otpadni se ce bidi vo red?!?!?!?

A to deka Pelister bil protiv Hari e samo FOL!!! Oti ne strajkuvavte zaedno so MAKEDONIJA i Sloga?!?!?Prvenstvoto ce nemase legitimitet....ama NE...vie ostanavte lojalni na fudbalskata vlast vo MAKEDONIJA!!!

Zatoa...NIKOJ...ama bas NIKOJ, nema pravo da zboruva deka e so cista dusa...

PRVIOT KAMEN NEKA GO FRLI TOJ SO NEMA NAPRAVENO FUDBALSKI GREV!!!

Им фрли Куралампие некој денар и одма се повлекоа, и сеа тие нашле да продаваат муда за бубрези овде. Абе не прајте бајрам со паметот!!

Сеа кога ќе ја укинат нашата лига за европски купови ќе ми играат на куров.:helou:

Па не реков дека готово.Ти реков дека кај и да е.Што мора да читам Спорт кога секој ден сум у фудбалот ги гледам работите.
Ај кажи ми една позитивна работа во нашата лига?:toe:

Па не реков дека готово.Ти реков дека кај и да е.Што мора да читам Спорт кога секој ден сум у фудбалот ги гледам работите.
Ај кажи ми една позитивна работа во нашата лига?:toe:
abe ne e rabotava za dobro i losi raboti, site znaemo deka nisto ne cini, ja samo ti odgovoriv na toa deka na leto nema evropski fudbal za mkd klubovite, sto ne e tocno, duri i vardar i milano i pobeda da se otkazat pak ke ima evropa za mkd klubovite.

Абе ок, јас не реков дека ова лето ќе пропадне се.Се гледа крајот, не е многу далеку, секој ден се помизерно и помизерно е немаат пари кој будала ќе им трча на нив безпари.
Но ајде останува времето да покаже.:toe:

Абе ок, јас не реков дека ова лето ќе пропадне се.Се гледа крајот, не е многу далеку, секој ден се помизерно и помизерно е немаат пари кој будала ќе им трча на нив безпари.
Но ајде останува времето да покаже.:toe:
ja se nadevam deka eden den ke dojde covek sto zasluzuva da bide pretsedatel na ffm kako hristov, sakiri, ciric i sl. no bez istite luge u pozadina, koi se sekogas vo i okolu fudbalot.

Да не знаете сега откако се 10 екипи во прва лига дали ќе има испаѓање во втора лига на последните две или само влез од втора во прва лига?

ja se nadevam deka eden den ke dojde covek sto zasluzuva da bide pretsedatel na ffm kako hristov, sakiri, ciric i sl. no bez istite luge u pozadina, koi se sekogas vo i okolu fudbalot.

А тие додека дојдат (читај НИКАД)одредени клубови и целата лига ке ја трпат штетата на сметка на еден човек и неговите пиони...

Ах бре Македонче...:tapp:

И ја се надевам дека ке се пласираме на Светското :pipi:

Да не знаете сега откако се 10 екипи во прва лига дали ќе има испаѓање во втора лига на последните две или само влез од втора во прва лига?

Сеа би требало првите 2 од 2ра лига да влезат директно, а 3тите и 4тите од 2ра лига да играат бараж со 9тите и 10тите од 1ва лига..значи директно испаѓање нема..

А тие додека дојдат (читај НИКАД)одредени клубови и целата лига ке ја трпат штетата на сметка на еден човек и неговите пиони...

Ах бре Македонче...:tapp:

И ја се надевам дека ке се пласираме на Светското :pipi:
za reprezentacija sum sekogas optimist i sekoj ciklus se nadevam na plasman, a dali ke dojdat ili ne nekoi podobri luge ke pokaze vremeto, moze koga ke ispoumrat ovie.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom