Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fuzija so nekoj klub tamu,znaci samo adresa ke se menja ,stadioniot sepak e po privatna sopstvenost(inaku ova ideja veke 4-5 godini se razgleduva kako alternativa,luge od klubot go kazuvat ovaa,ne jas)..
Licnite zelbi i predviduvanja zacuvaj gi za sebe -Bold
pa ti sam napomena za kosovska liga i dade ``predviduvanje`` za toa !!! sam napisa a nikoj ne napomena ni K od kosovo...Ти изгледа со сила се правиш будала... Какви црни лични желби бе, ме заболе мене за Косово и фудбалот што се игра таму. Каков е статусот на нивната федерација и што не е исправно во болдот?
Со среќа, поздрав!
pa ti sam napomena za kosovska liga i dade ``predviduvanje`` za toa !!! sam napisa a nikoj ne napomena ni K od kosovo...
pozz
Ах криво ми е што се спасија од силување у сред Тетово ццц сега цело време на ова ќе се вадат како Вардар ја мести титулата
вие издадовте соопштение дека ке праите инциденти..пола од вината за преместувањево сносите вие,другата половина мвр/власта.Не се прајте на тошо коа знаете дека ке имаше инциденти..Оба нее прфпат сто ни го праа утакмица пот висок ризик мајкаму ... зве што се случи се случи у ск зашто ги игра вардар утакмицете у ск работнички,металург... или само во тетово било пот висок ризик до кога вака !