Македонски звучи подобро (полуфинале)

• Креатор на темата Креатор на темата ЏинЏер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ферско? Се слушаш ли ти што збориш, па сам беше сведок погоре на коментар кај што еден член имаше напишано ТОШЕ од 2 песни не знаејќи на која се мисли, на темава има барем 10 души што чим видат Тоше одма пишуваат коментар дека гласаат за него без разлика која песна е од него или пак против која е во дуел. А конкретно од моја гледна точка ако те интересира, КАЖИ МИ е песна од моја генерација и ме потсеќа на периодот од второ, трето одделение и е песна што кога и да иде на радио (а се случува многу ретко) знам да пуштам глас и да ечи, ми се пуни душата кога ја слушам, за разлика од песната на Владо која можеш секоја вечер да ја чуеш, пошто нели мак поп песните се 18+ и само после 00:00 ги пуштаат на радио.

Za dzabe se trudish da objasnish !! Inaetchii ne zasluzuvaat obajsnuvanja !! Sekoj glasa za toa sto mu saka stojko, ama gospodava ne go sfakjaat toa ko sho gledam !!

Ц ц ц ц, што луѓе ќе бевте значи... Две недели ме нема и ја упропастивте темава. :cautious:

Дуел 1

ВЛАДО ЈАНЕВСКИ - ОВА Е САМО НАШЕ СКОПЈЕ
1. RickyLFC9
2. DaniBMW
3. Colt Willcox
4. .Sky.
5. shumecha.tableta
6. krkac
7. Хефест

КАРОЛИНА ГОЧЕВА - КАЖИ МИ
1. The Minions
2. devilko
3. BoosterFa
4. OmarSpears
5. Sungerot Bob
6. Mich0MKD
7. DIJAMANTE
8. PELIKAN

Дуел 2

ТОШЕ ПРОЕСКИ - ПО ТЕБЕ
1. RickyLFC9
2. BoosterFa
3. Sungerot Bob
4. Хефест
5. PELIKAN

ТОШЕ ПРОЕСКИ - МАЛЕЧКА
1. DaniBMW
2. The Minions
3. devilko
4. Colt Willcox
5. .Sky.
6. shumecha.tableta
7. Mich0MKD
8. krkac
9. DIJAMANTE

1. ОЛГИЦА ХРИСТОВСКА - СВИРЕТЕ ЈА ЗАЈДИ ЗАЈДИ
2. КАЛИОПИ - ОБОИ МЕ

1. ОЛГИЦА ХРИСТОВСКА - СВИРЕТЕ ЈА ЗАЈДИ ЗАЈДИ
  2. КАЛИОПИ - ОБОИ МЕ
[DOUBLEPOST=1442567323][/DOUBLEPOST]
Ц ц ц ц, што луѓе ќе бевте значи... Две недели ме нема и ја упропастивте темава. :cautious:
и јас? :(:(:(:(

Тежок дуел е првиот, ама сепак Владо го гласам. Во вториот дуел, гласам за Калиопи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom