Македонски звучи подобро (полуфинале)

• Креатор на темата Креатор на темата ЏинЏер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе луѓе шо пари ви дава под рука па се што гласате за Каролина?

:D тука има нешто...
За лајкови е, глеаш секој глас за Каролина има по барем два лајка :D

1. ВЛАДО ЈАНЕВСКИ - ОВА Е САМО НАШЕ СКОПЈЕ
  2. ТОШЕ ПРОЕСКИ - МАЛЕЧКА

За лајкови е, глеаш секој глас за Каролина има по барем два лајка :D
Абе ај колку само глупави песни поминаа на Каролина а колку пак само убави песни испаднаа поради тие истите е се за два - три гласа разлика од исто членови. Секој си има право да гласа ама тоа нека биде на ферско начин а не која и да е песна битно Каролина да помине а каква и е песната не е битно. Жално е што испаднаа многу песни ама јбг тоа е.

Ферско? Се слушаш ли ти што збориш, па сам беше сведок погоре на коментар кај што еден член имаше напишано ТОШЕ од 2 песни не знаејќи на која се мисли, на темава има барем 10 души што чим видат Тоше одма пишуваат коментар дека гласаат за него без разлика која песна е од него или пак против која е во дуел. А конкретно од моја гледна точка ако те интересира, КАЖИ МИ е песна од моја генерација и ме потсеќа на периодот од второ, трето одделение и е песна што кога и да иде на радио (а се случува многу ретко) знам да пуштам глас и да ечи, ми се пуни душата кога ја слушам, за разлика од песната на Владо која можеш секоја вечер да ја чуеш, пошто нели мак поп песните се 18+ и само после 00:00 ги пуштаат на радио.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom