Македонски титлови -> побарување!

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување
Ги знам тие две страни, мислев на некој наш сајт само за Мкд преводи дали има.
Има, http://mkd-titlovi.niceboard.com/, таму се скоро сите мкд преведувачи, само што не се врши поставување на истиот сајт туку на титлови и останатите а се внесуваат директни линкови во постови за симнување:)

Ги знам тие две страни, мислев на некој наш сајт само за Мкд преводи дали има.

Во текот на оваа недела треба да го пуштам. Има веќе едно 200 преводи во базата, а кога ќе биде официјално пуштен ќе може и секој да додава.

http://mkprevodi.com започна со работа од пред неколку часа. Моментално има некоја бројка на македонски преводи, но не е голема. Во текот на вечерта очекувам драстично да се зголеме бројот на преводи и ве замолувам сите што имате свои преводи, да ги прикачете, доколку сакате. :)
Секакви коментари се добредојдени преку контакт формата на сајтот. Поздрав. :)

Гледам негде 70% од филмовите ги преведува A_JONES_A (y). Дечкото секогаш филмовите ги преведува правилно и точно. Респект, браво за странава :cuc: ( И се разбира повеќе преводи во иднина :icon_lol: )

Гледам негде 70% од филмовите ги преведува A_JONES_A (y). Дечкото секогаш филмовите ги преведува правилно и точно. Респект, браво за странава :cuc: ( И се разбира повеќе преводи во иднина :icon_lol: )
Ок, но не е само Џонс, преведува често и Демон(Angel_17, acco, goraaan, prijatel-mkd, Numberguy итн, ги имаме преку 30 македонски преведувачи).

Ги има и други, али така првите страници се наполнија со него бидејќи вчера скоро сите негови преводи беа додадени. :)

Абе сакав да ве прашам, после сите тие преводи на некои глупи филмови немате време да го преведите v for vendetta?

Е сега јас нешто да ти кажам во мое име како преведувач,
глупи филмови па не знам за кого како самиот преведувач
ако му се допадне филмот него го преведува, барем за мене
самиот кажувам, не сум радио и која пожелба ја сакаш да ти
ја исполнам. Второ може сум ја згрешил темава, за сите тие
што ги критикуваат македонските преводи една молба земи
преведи нешто па да видеме твојот превод колку ќе биде
добар, треба да бидете благодарани и за тие што ги имате.

Ми треба мак. превод за American gangster никако неможам да најдам:unsure: ...помош???

Каде може да се најдат македонски преводи за документарци ?

може некој да ми даде превод за овој филм? Tri.metra.nad.urovnem.neba.2010.RUS.BDRip.XviD.AC3.-HQCLUB
немора да е МК
нигде неможам да најдам...

може некој да ми даде превод за овој филм? Tri.metra.nad.urovnem.neba.2010.RUS.BDRip.XviD.AC3.-HQCLUB
немора да е МК
нигде неможам да најдам...

Инсталирај си БС Плеер, сам си наоѓа преводи.

Еве два сајтови за македонски преводи:
opensubtitles.com
bsplayer-subtitles.com
Поздрав.

Еве два сајтови за македонски преводи:
opensubtitles.com
bsplayer-subtitles.com
Поздрав.
Хаха, смешни сте со странски сајтови, а од каде се полнат тие сајтови? Од бога? Па преведувачи и нивни преводи има само на titlovi.com i prijevodi-online.org, и истите само ги префрлаат на podnapisi.net. Што мора да се млатите по секакви сајтови не знам, како да ќе најдете нешто што го нема на гореспоменативе, тие се извор на преводи, ова се друго на странскиве сајтови се префрлени преводи од истиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom