Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки страшна слика најдов
10689838_10204712237838820_5178958019403587809_n.jpg
Сликата е за време на командо обуката со турците.На сликата само типот со сината беретка е турчин другите се сите ЕСН.А најинтересното е тоа што сликата е сликана од 95 до 98.Не сум знаел дека уште тогаш постоела командо обуката. :cuc:

Абе гиго гледам многу заеднички пријатели имаме, си додал цела чета, биди умен со информациите што ги добиваш и споделуваш. Поздрав.

Види мајке му, сега и воено разузнавање ќе си поиграте :lolzz:

Абе гиго гледам многу заеднички пријатели имаме, си додал цела чета, биди умен со информациите што ги добиваш и споделуваш. Поздрав.
Волку не се секирај ги имам двајца поранешни и еден активен.знам што е за нет а што не.многу работи што ги знам не се за пишување.инаку да голем број на волци имам пријатели

Момци имам информација за цивилниот селективен за волците.Конкурсот ќе биде во февруари-март
;)

Дали е можно во една година да се спроведат два селективни,на пример сега март па потоа уште еден октомври-ноември (доколку бројот на кандидати кој што ќе го завршат селективниот е мн. мал 1-2ца или 0).Односо дали во пракса некогаш се има случено сево ова ?

ne berete gajle od vnatresna informacija potrebna e golema brojka 300-400
E sega dali i naredniot je bide so gragsni a ne samo za pfv neznam
A selektivni ke ima

ne berete gajle od vnatresna informacija potrebna e golema brojka 300-400
E sega dali i naredniot je bide so gragsni a ne samo za pfv neznam
A selektivni ke ima
На што се однесуваа оваа бројка,кандидати кој треба да се пријават за да се спроведе селективниот или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom