Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другар тоа не е униформа на пеп на пеп црната униформа шо ја носат е тегет.Ова е обичната униформа на обичен полицаец црното палто и панталоните.Нема тука што да се чудиш.Исто така погледни им го амблемот друг доказ дека не се од пеп.

Има во оваа единица највеќе ги има.Точно така високиот функционер и офицер што беше 20 и нешто години у тигрите ама ќути да не се дознае кој е.ima dosta Albanci vo novava edinica a semper gledam i drugarot-izvorot vas e tuka taka?
Има во оваа единица највеќе ги има.Точно така високиот функционер и офицер што беше 20 и нешто години у тигрите ама ќути да не се дознае кој е.
Е така веќе може пеп ја користат таа комбинација.Не се секирај оправдувам.Другар секоја единица има повеќе униформи моментално оваа е најдобрата што мвр некогаш ја имала така да супер баш ме радува тоа што и тие ја користат.[/quote][DOUBLEPOST=1401997613][/DOUBLEPOST]Абе друже,јас не образложив убаво...на утакмицата меѓу МЗТ-Работнички,ПЕП во униформата дигитална,како погоре што ставив слика од интерветната,новата единица,беа со таа униформа и бели шлемови и тие пластичните панцири....
Моја грешка,не се доизјаснив.[DOUBLEPOST=1401984655][/DOUBLEPOST]Новата интерветна единица...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нели беа во темно-тегет униформа..?
Има време ќе видиме, сеуште ништо не се знаеЗборите за интерветната ? ќе располага со некое оружје посебно или стандард оружје кое го поседуваат обичниве плавци ? униформата на пеп ќе им биде основна или обичната плава униформа на плавците ?
kade na koe mesto?Војската е присутна во Гостивар,нешто како манифестација најверојатно има..Да не знае некој што е поводот за тоа ?![]()
На плоштад.kade na koe mesto?
interesnoНа плоштад.
Новава единица создадена за тие што не ги исполнуваат критериумите за ЕБР, ЕСЗ, па боље решение не можеа да им најдат за дремење по касарни и зимање плати за работата што ќе ја немаат
Нема поента единицава, кога веќе ги имаш Алфите, само ќе се тегачат и ќе играат фудбал на мали голчиња и баскет
Единицава функционира веќе 6 месеци, само сега ја промовирале, командирите дел им се поранешни тигри, а најголем дел ја сочинуваат поранешни плавци.
Тој што удри галва на навивач на МЗТ-Работнички беше од оваа единица.