Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mislam iam kazano ....Семинар со баталјонот на воена полиција...претходно,ваков ист семинар имаа и ЕБР,ЕСЗ,ПСО,по ЏКД![]()
![]()
![]()
![]()
mislam iam kazano ....
na prvata slika batkata vo sredina so crna maica e poranesen policaec u soobrakjajna ke da bese ,sega glaven trener na poveke klubovi za borecki vestini
daГо знам бе,и јас тренирам,само во Аеродром,не кај него..во сообраќајна беше,има освоено прво место во МВР,имале некое натпреварување за самоодбрана...и боречката вештина се вика џит кун до-ЏКД,склоп од сите боречки вештини,извлечено најкорисното и уствари не е вештина туку концепт,систем...
Ивица Алексовски се вика.

Какви специјални единици има Македонија? НИКАКВИ! пола полиција е шип тарска,пола армија е шип тарска, сега на последниот конкурс од 150 * 130 шипта ри беа прмеини...немаме никакви специјални единици ние... ајт чао.
хаха ако бе..ама тигрите нас више ни се такви ..Bi sakal da formirame makedonska SWAT edinica koja ke bide tolku dobra kako americkata. Samo cisto makedonci unutra i cao prijatno so zdravje.
Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

БСН Волци се чисти,и се премногу спремни,едино што им фали е поголемо внимание,и многу поголем буџет за современа опрема.[DOUBLEPOST=1401272170][/DOUBLEPOST]Bi sakal da formirame makedonska SWAT edinica koja ke bide tolku dobra kako americkata. Samo cisto makedonci unutra i cao prijatno so zdravje.
Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2
И има единици кои се чисти.БСН Волци,се чисти.Тигрите беа чисти до пред некој месец,но и нив ги зацрнија...
Marinium ja ke go vodim toj teamхаха ако бе..ама тигрите нас више ни се такви ..![]()
 do u want to join at my army? 
sekako ,vrlo radoMarinium ja ke go vodim toj teamdo u want to join at my army?
![]()

Tad idemo u akcijusekako ,vrlo rado![]()