Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Излитени и искинати.Да, уникатни и единствени се нашите униформи. Стари, излитени и искинати.![]()
Тоа мора да е од гравот..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излитени и искинати.Да, уникатни и единствени се нашите униформи. Стари, излитени и искинати.![]()
Digital patternСпецијалната единица Kopassus од Индонезија има слична униформа,а шарата на лицето им е иста..
![]()
@ IGOR WOLF
После внимателно гледање на фоткива особено на долнава ова е сликано во Илинден касарната.
Фала на помош не се сетив на М-90 ,М90 е 100% се гледа по обликот и на местото каде е стегната кај цефката се познва дека е м90.
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 17:31 ---
Зоки не е битно каде важно е дека се волците.
Можеш д аископаш нешто у ПДФ или слика или стари податоци.Знам имаа нашите момци М-95 од кој беа многу задоволни.Да ја нема таму.
Не М95 во армијата ја нема м95 туку М90 неа ја користат волците и уште ја имаат.Како синоним е за нив.Во 2001 арачиново највеќе ја користеа волците.Можеш д аископаш нешто у ПДФ или слика или стари податоци.Знам имаа нашите момци М-95 од кој беа многу задоволни.
за ралика од М-21 кој се покажа очајно.