- Член од
- 21 септември 2012
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.443
Toni.M
Тој горе десно со цвикот не е Тони М. Тој е генерал Горан Здравковски, тогашен командант на ЕСЗ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toni.M
a del od ovie koj se[DOUBLEPOST=1473724774][/DOUBLEPOST]Тој горе десно со цвикот не е Тони М. Тој е генерал Горан Здравковски, тогашен командант на ЕСЗ.
![]()
i aj sega me zbunivte so odgovorite koj e koj dali e T.M.aj moze ke dobijam najtocen odgovora del od ovie koj se
e za ovaa SO SIGURNOST ZNAM KOJ E ,AMA ZA DRUGAVA ME ZBUNIVTE
Тој горе десно со цвикот не е Тони М. Тој е генерал Горан Здравковски, тогашен командант на ЕСЗ.
![]()
Da vo pravo si moja greska da Goran e a ne Mandar
Baze eve go 2016 Generalot Goran so negovite ucenici Slavco go zameni a i PELE kaj EBR ima i od PEP na slikata.
Прегледај го приврзокот 156158
https://www.youtube.com/watch?v=TONJNNC7Pb4[DOUBLEPOST=1473791292][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1473791657][/DOUBLEPOST]
Defileto 9.2011 god koga bese komandant ,mu lici ,zver e covekot ....Ovoj segasnion kako sto go vidov mi go pokazavte na filmot za poplavata boze moj ni za glumec ne go biduva nema covekot stilno sepak najverojatno ima borbeno sposobnosti i dobar e so boreckite vestini i intelektualno e moken ,nagraduvan e po drugi drzavi .Da se bide komandant ne e obicna rabota neli.....
ironija druze za borbenite vestini i intelektualnata mok .....[DOUBLEPOST=1473828138][/DOUBLEPOST]А ти кај живееш ?Веруваш во дедо мраз а ?
![]()
ironija druze za borbenite vestini i intelektualnata mok .....А ти кај живееш ?Веруваш во дедо мраз а ?
![]()
На сликава во униформа има едно 400.000 евра.
Иначе не ми е јасна функцијата на Хитлер и на Антонио ваљда е тоа ( лево од белокосиот ), моментално... што бидна со систематизацијата во МВР, нешто има менувано ли, појма немам. :![]()
Panter ke ti kaze covekot najtocni odgovori dava kul ea sega kade e ovoj goran zdravkovski togasen komandant na tigrite
vo penzija ili ?
На сликава во униформа има едно 400.000 евра.
Иначе не ми е јасна функцијата на Хитлер и на Антонио ваљда е тоа ( лево од белокосиот ), моментално... што бидна со систематизацијата во МВР, нешто има менувано ли, појма немам. :![]()
a sega kade e ovoj goran zdravkovski togasen komandant na tigrite
vo penzija ili ?
Blagosaram jas te preporacav za informacii deka davas tocni...U uste malku ke pocneme da ti barame i novi fotografii da ni stavas od facive onaka so pobeleni kosi pred penzija ,vaka mladi silni im se iznagledavme a i gi znaeme mladi koga si beaHitler mu e pomosnik na nacalnikot ANTONIO.Da smeneto e so nova sistemacija[DOUBLEPOST=1473890493][/DOUBLEPOST]
Ne e vo penzija aktriven e seuste vo MVR funkcija nema da pisam ne e bitno...