Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Горан Стојков: Не можеа физички да ме ликвидираат, па ми монтираа судски процес

Во Апелациониот суд денеска продолжи јавната распава за случајот познат во јавноста како „Шпион“. Денеска пред судиите својата жалба ја образложи генералот Горан Стојков, кој истакна дека целиот судски процес е монтиран.

-Јас си ги знам моите непријатели кои не можеа физичи да ме ликвидираат, па најдоа начин да ме тргнат преку судот. Но, сега верувам дека Апелација ќе предуси правилно, рече Стојков.

За да ја потврди тезата дека случајот е монтиран, Стојкот потсети дека во текот на судското рочиште се појавиил и сведок кој признал пред Судот дека му бил вршен притисок од УБК да сведочи лажно, односно како што рече Стојков, сведокот истакнал дека вработен во УБК го давел за да сведочи како што му било кажано.

Осудениот генерал истакна и дека обвинувањата против него се смешни, бидејќи, како што рече, тој знаел како да се уништи државата, а го обвинувале дека прислушувал полициска радио станица. „За овие смешни обвинувања добив 10 години затвор“,рече Стојков.
Набрзо во судница своите жалби ќе ги образложат и останатите осудени во случајот „Шпион“, а јавната седница треба да заврши со обраќање на обвинителка од Специјалното јавно обвинителство.

http://fokus.mk/goran-stojkov-ne-mozhea-fizichki-da-me-likvidiraat-pa-mi-montiraa-sudski-protses/

A sto se sluci so ovoj general? Sto bese frkata?

Urko ne pregazi dete nego so kolata na polna lenta svrtuvase i vo nego se udri so motorot i po nekolku dena pocina vo bolnica i URKO si e na sloboda od pred nekolku dena e nacalnik vo UBK zamo neznam tocno vo koja uprava...[DOUBLEPOST=1472853164][/DOUBLEPOST]1 2_zpsydle6x79.jpg

Bas mi e zal za ovie vo MVR sto dobija tituli za nekolku dena ,so novvo rakovodstvo site nazad od kaj sto dosle ,izgleda ke bide rabotava .

Намерно го ставија началник пошто со новиот нема да смее да се сменат и сега ги пукаат кај стигнат за да држат. За второто притвор од сообраќајка скоро никогаш нема за било кого притвор освен ако во сообраќајката има жртви наши државјани а учесник во сообраќајката е странец - тогаш оди притвор по службена должност за странецот.

Намерно го ставија началник пошто со новиот нема да смее да се сменат и сега ги пукаат кај стигнат за да држат. За второто притвор од сообраќајка скоро никогаш нема за било кого притвор освен ако во сообраќајката има жртви наши државјани а учесник во сообраќајката е странец - тогаш оди притвор по службена должност за странецот.
znaci novovo rakovodstvo nema da ima ingerencii za smeni ,

1608974_720394721304026_841445728_n.jpg
[DOUBLEPOST=1472908636][/DOUBLEPOST]Koj mitroleze na slikava
ajde pogoduvajte?

Proizvod crvena zastava.[DOUBLEPOST=1472909287][/DOUBLEPOST]
http://www.arm.mil.mk/images/galerii/zok/bvpl/10.jpg[DOUBLEPOST=1472909380][/DOUBLEPOST]
10.jpg

Последно уредено:
Горан Стојков: Не можеа физички да ме ликвидираат, па ми монтираа судски процес

Во Апелациониот суд денеска продолжи јавната распава за случајот познат во јавноста како „Шпион“. Денеска пред судиите својата жалба ја образложи генералот Горан Стојков, кој истакна дека целиот судски процес е монтиран.

-Јас си ги знам моите непријатели кои не можеа физичи да ме ликвидираат, па најдоа начин да ме тргнат преку судот. Но, сега верувам дека Апелација ќе предуси правилно, рече Стојков.

За да ја потврди тезата дека случајот е монтиран, Стојкот потсети дека во текот на судското рочиште се појавиил и сведок кој признал пред Судот дека му бил вршен притисок од УБК да сведочи лажно, односно како што рече Стојков, сведокот истакнал дека вработен во УБК го давел за да сведочи како што му било кажано.

Осудениот генерал истакна и дека обвинувањата против него се смешни, бидејќи, како што рече, тој знаел како да се уништи државата, а го обвинувале дека прислушувал полициска радио станица. „За овие смешни обвинувања добив 10 години затвор“,рече Стојков.
Набрзо во судница своите жалби ќе ги образложат и останатите осудени во случајот „Шпион“, а јавната седница треба да заврши со обраќање на обвинителка од Специјалното јавно обвинителство.

http://fokus.mk/goran-stojkov-ne-mozhea-fizichki-da-me-likvidiraat-pa-mi-montiraa-sudski-protses/

A sto se sluci so ovoj general? Sto bese frkata?

So ovaj General go pocituvam toa sto go pravese vo vojnata i mu nanesoa nepravda SDSM i drugarcinjata posle vojnata go pratija vo pritvor a sega i negovite drugari od DPMNE im sobirase glasovi go iskoristija im nanese steta na DOSTOINSTVO i Generalot Angelov i koga im se sprotistavi drugarcinjata od DPMNE I MIJALKOV mu go smestija i e vo pritvor zaedno so drugite koi ima precea na vlastite i gi napravija SPIONI[DOUBLEPOST=1472939043][/DOUBLEPOST]
znaci novovo rakovodstvo nema da ima ingerencii za smeni ,

Ke ima ama ograniceno ne moze da gi smenat site zatoa na nivo na cela drzava ovie denovi se izmeneti nacalnicite komandirite i se postaveni lojalni luge...

14222139_918526561613677_5581508382413501869_n.jpg

Ветераните на ЕСЗ ТИГАР (1993 ОХРИД)
ova se TIGAR ucete od niv[DOUBLEPOST=1473320058][/DOUBLEPOST]http://infomax.mk/wp/чавков-објави-снимка-погледнете-ја-сн/[DOUBLEPOST=1473320329][/DOUBLEPOST][quote="veterinar, post: 7832232, member: 85343" moze se vo penzijazasluzena sega, [DOUBLEPOST=1473320058][/DOUBLEPOST]http://infomax.mk/wp/чавков-објави-снимка-погледнете-ја-сн/[/quote]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom