Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе пријателе не ми терај политики без потреба
Универзитетски професор со државна плата им соли памет на државно вработени дека им се мали платите и дека се клошари па треба да удрат по власта оти нели он е светиња и после се супер ќе биде.
Као демек џандариве се родија како закрепостени селани без слобода во униформа и не смеат отказ да си дадат па мора да трпат плати од само 30к+ а реални да бидеме кога испадна конкурс за 400 џандари луѓево очи извадија кој да влезе
Шо би ти рекол светињава РАЗМИСЛЕТЕ

Znaci odime sega besime pola vlada i posle med i mleko ke tece
...
Универзитетски професор со државна плата им соли памет на државно вработени дека им се мали платите и дека се клошари па треба да удрат по власта оти нели он е светиња и после се супер ќе биде...
После навистина не знаеме како ќе биде. Сега, знаеме и за жал, чувствуваме.

Абе пријателе не ми терај политики без потреба
Универзитетски професор со државна плата им соли памет на државно вработени дека им се мали платите и дека се клошари па треба да удрат по власта оти нели он е светиња и после се супер ќе биде.
Као демек џандариве се родија како закрепостени селани без слобода во униформа и не смеат отказ да си дадат па мора да трпат плати од само 30к+ а реални да бидеме кога испадна конкурс за 400 џандари луѓево очи извадија кој да влезе
Шо би ти рекол светињава РАЗМИСЛЕТЕ
Беда и очај се нарекува тоа. Се работи за состојба на дух и очајнички обиди. Тие луѓе одамна имаат раскрстено со логика.

Види другар темава е за специјални единици не за ти да не убедуваш дека е катастрофа економската ситуација, башка политика е забранета на форумов а целиот текст смрди на политичко агитирање. Не биди трол и не ме цитирај и префрли се во играчница или кај сакаш, само ме ми ја уништувај темава супер дискусија си имаме

Убавое коага се убаво ке се заврши.
Попатно фала што се трудиш да пишуваш на Кирилично писмо !
Некој наши сонародници -македонци по род тоа не го прават не знам зашто.
Браво за тебе.

ТЕМАВА НЕ Е ЗА ТОА НО КОГА ДЕБАТИРАТЕ ЕВО МОЕ МИСЛЕЊЕ

За жал текстот е сегашната реалност,ама и др ослободители што се сега и тие не се поарни од овие сега патриотиве,сите досегашни влади направија таква штета што треба долг период за да се санираат штетата која ја направија од сите аспекти,а младината и иднината на државава се во прашање дали ке опстоиме.

КОГА НЕМАВМЕ ДРЖАВА ИМАВМЕ НАЦИЈА А СЕГА Е ОБРАТНО ИМАМЕ ДРЖАВА А ЈА ГУБИМЕ НАЦИЈАТА А СО ТОА И ЈА РАСТУРАМЕ ДРЖАВАТА.

Доста со политика.Имаме тема тука
Јас за една реченица за политика изедов бан еден месец

Пантер другар сликите се стари.Браво за третата слика ја немам гледано ако добро забележите еден од дечките е со блоуган :cuc::cuc:

Не се радувај на тоа.
Никој нема срека од војна.

Напалени деца, некои мислат дека како на Call of Duty е тоа, а некој да припука има во гаќи да се у**рат. Знаеш Зоки сме правеле муабет на Одбрана Форумот за вакви муабети, и голем број од ваквите муабети се на деца од 14-18 години. Ретко сум чул учесник во војна да посакува пак да се врати такво сценарио.

Напалени деца, некои мислат дека како на Call of Duty е тоа, а некој да припука има во гаќи да се у**рат. Знаеш Зоки сме правеле муабет на Одбрана Форумот за вакви муабети, и голем број од ваквите муабети се на деца од 14-18 години. Ретко сум чул учесник во војна да посакува пак да се врати такво сценарио.
Кој видел војна и на душман не му ја посакува.
Има една клетва која вели која ска војна дома да и сја има со своите.
Грда раааабот алугето имаат ум и разум војнат асекоја пат ги праи нештата полоши . Едно е да с ебраниш кога немаш каде а другао е д аја посакуваш.

Vistina li e ova?

Дали е точно ова?Текстот е од поранешен припадник на ЕСЗ ТИГАР и учесник во војната
Neka im sluzi na cest na site predavnici vo toa vreme... Za sekoja kapka krv sto kapna od nasite decki, ke gi stigne kaznata.... Mozebi pokasno no ke gi stigne...
Seuste stojam na faktot, deka vo 90 % od akciite gi imavme vo race...
I uste eden fakt ne mi e jasen...
Zosto padna naredba 35 kolegi od nasata edinica da odat na Vejce, zaedno so uste 30 pripadnici na ESN Volci, koga gore gi cekaa 3 edinici od po 120-130 do zabi naoruzani ucki... So koj pamet dojde taa naredba? Svesno li gi prakjaa vo smrt. Cela srekja sto dojde naredba na 5 km. pred seloto da se povlecat, bidejki dobile zakasneta informacija deka od preku Shara vo rok od 2 saati se prefrlile okolu 400 ucki... Ke bese vistinski masakr tamu na nasite...
Uste edna vo nizata na "pogresni" informacii....

Е момци ја ли да постирам слики од др форуми бре бре

4OKAhte.jpg

iT6p2EH.jpg
[DOUBLEPOST=1430159093][/DOUBLEPOST]ВП секој чест.

GilPnrD.jpg

jD4784p.jpg

nvmW1fD.jpg

Pv4ybS0.jpg

pHq4nsr.jpg

qcR0HuM.jpg

fouI4JV.jpg

6q751YC.jpg

zOOYL1t.jpg
[DOUBLEPOST=1430159129][/DOUBLEPOST]
W5bGfCx.jpg

4dTfl2B.jpg