- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 2.174
- Поени од реакции
- 3.730
мхмhahahah ja neam za prijatelka sega , a na poslednata cover slika taa so nejze Vera li e ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мхмhahahah ja neam za prijatelka sega , a na poslednata cover slika taa so nejze Vera li e ?![]()

Отвори па процени самиот, јас кога и да го слушам ова се смеам.Да не отварам клиповите за џабе, кажете ми вреди или не?![]()

Доволно е ова...Отвори па процени самиот, јас кога и да го слушам ова се смеам.

Друже што е проблемот отвори па процени самиот -.-Доволно е ова...![]()
Видов друже, затоа коментирав така..Друже што е проблемот отвори па процени самиот -.-

ups my bad sorryВидов друже, затоа коментирав така..![]()

И светнаа очите кога и спомна Америка
Слушнете ја Иванчето боља е![]()

или има слика од Клозет со мобилен така со напучени усни нашминкана цела со разни глупости е МАникенкаВо денешно време секое девојче кое има пријател со никон фотоапарат од 550 евра е манекенка![]()
Точно,генерацииве како идат се порасипани и порасипани..или има слика од Клозет со мобилен така со напучени усни нашминкана цела со разни глупости е МАникенка
Поглуп е тој шо се јавува него момичето, момичето само ги слуша глупоститеманекенка во наводници каква манекенка какви сини очи глупа е многу оваа ивана