Македонски избор за Евровизија 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Која иронија. Ке праќаме руска песна во Германија. Хитлер не мрази... :(

И јас тоа ќе викав, песна за русинка на евровизија во германија, по ѓаволите зошто??? кај беше да кака овој кога одевме во русија на избор, не дека ке направеше нешто ама барем наменска ќе беше песната

Мој фаворит е Мартин, ама подобро Влатко него онаа Ангелина, која прв пат од нигде се појавува и уште прва е! КУПИ МИ МАЈКО ТОП!

Што бе ова за Влатче муабетиве? Неможев да го гледам настапот ми се укочи компјутерот пред да почне и морав рестарт да правам.Како испеа?

Добро само кај мене не е почнат изборот за евровизија? нешто хороскоп има сега водолија и остало...

Дечково од Водолија најкултурен:и добровечер и посака на публиката а потоа и се заблагодари :tv:.

Што бе ова за Влатче муабетиве? Неможев да го гледам настапот ми се укочи компјутерот пред да почне и морав рестарт да правам.Како испеа?

Слично беше нешто ко лани настапот, може нешто послаба варијанта годинава али тој стил беше...

Јас на овие би им дала уште една шанса да испеат.По трет пат :)

Текна ми , па пушти да зирнам...Леле бедааааааааааааааааааааа,колку е се бедно од сценографија,до песни,тон,камера како да гледам Цветници 94-95.

МТВ почна со репризиве.... Параноја (Р) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom