Македонски игри - има ли?

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
Mora od negde da se pocni, mozi nemame kuznej sto no cekor po cekor od 2 milioni narod sto sakas :)

Има неколку. Милионер, македонска верзија на Кантер Страјк и ...................само толку знам.:toe:

Тие не се вистински игри.. на кратко - сега за сега, нема нешто што е добро, а да е истуркано до крај.

има една игра Glock ама не ја знам добро :afro:

ne sum slusnal jas za nekoja kuznajt kakva mmkd igra, ali ako ima zakon ke e da e neso ko far cry :D

abe na cas po informatika edna igra mi pokaza daskalo rise of macedonia i taja super bi bila ako ima troa grafika a seto e fles i nisto nema nikakva akcija

Takvite flash-mash zaebancii se gola voda.. ushte nema izlezeno prava igra od kaj nas.

Prashanje - dali bi bile spremni da platite 5, 10 evra za celosna igra od makedonsko proizvodstvo? Dali i vo toj sluchaj od edna legalna kopija bi napravile 10, iako znaete deka toa direktno go odmaga razvivanjeto na taa scena vo Makedonija?

Takvite flash-mash zaebancii se gola voda.. ushte nema izlezeno prava igra od kaj nas.

Prashanje - dali bi bile spremni da platite 5, 10 evra za celosna igra od makedonsko proizvodstvo? Dali i vo toj sluchaj od edna legalna kopija bi napravile 10, iako znaete deka toa direktno go odmaga razvivanjeto na taa scena vo Makedonija?

еве ја одма у име на останатите ќе ти кажам дека ги боли кур за развојот на било каква сцена . Односно, ако не мора да плати, 90% од народов, нема да плати - ќе реже. Така е и со домашните музички, па и останатати (неиграчки) софтверски изданија. А за таа свест, на која алудираш, ќе причекаме уште многу.
И што и да каже било кој после ова, нека излезе таква игра (на оригинал) па ќе видиме.

Можам да ви наговестам дека во тек е правење на Првата Македонска игра, очекувајте понатаму да има новости!

http://www.sk.co.yu/2007/03/sids01.html

SK: Genesis Rising je u celosti finansiran domaćim kapitalom, ali ste potpisali publishing ugovor sa Dreamcatcherom radi publikovanja igre na svetskom tržištu.
Јас велам дека има исти можности и кај нас.
SK: Šta je bio najveći problem sa kojim ste se suočili tokom rada na Genesisu?

Zorica Milošević: Najveći? Zaista mi je teško da se odlučim između sledeća dva: izuzetnih teškoća pri nalaženju dovoljno kvalifikovanih, profesionalnih i ozbiljnih programera i dizajnera ili groznih muka koje smo imali pri početnim kontaktima sa stranim izdavačem.
:toe: .... контакти, линкови до портфолио?

abe se razbira nekoj od visual basic??
pram froger i mi treba mala pomos. za brzo bi trebalo gotova da e

Na FIFA World Cup 2006 ima makedonsko zname i se slusa malce i makedonskata himna

abe treba da se organizirat dobri programeri i da se pocne neso, ja hrvatite kako ja napravia Serious Sam ? hit igra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom