Македонски игри - има ли?

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
И сега има или нема македонски игри?

zocipro напиша:
И сега има или нема македонски игри?
За жал, сеуште нема „вистински игри”. :icon_conf

Со исклучоци на некои досадни флеш игри, за една употреба.

Опааааа најдов нова македонска игра! Пак ја прави поединец, нооо чекам да ми прати линк од кај може да се синмнува!

GUSAR-VMRO напиша:
Опааааа најдов нова македонска игра! Пак ја прави поединец, нооо чекам да ми прати линк од кај може да се синмнува!
Шо игра е таа жити сВе?

Сигурно некоја флеш-игра што здосадува во првите 30 секунди.

Секоја чест ако конечно направиле нешто поинакво. Ама бидејќи станува збор за поединец, чисто се сомневам во тоа.

"RENDER SPACE" Studio од Ljubjana, Република Словенија, пред неколку години направи некои додатоци за Half Life, исто така знам дека имаат направено неколку игри комплетно, сосе цел grahic engine, но за жал, за други компании како носители на правото.Инаку, студиото за кое зборувам е сопственост на еден момак по име Сашо кој по потекло е од Битола. Мислам дека тоа ни е единствениот највисок дострел досега, национално гледано, пошироко.

Acid напиша:
За жал, сеуште нема „вистински игри”. :icon_conf

Со исклучоци на некои досадни флеш игри, за една употреба.
kanter strajk za tebe ne e vistinska igra a?

Во Кантер само се додадени звуци и скинови...затоа не е вистинска македонска игра

da no vo toj kanter ima mnogu nesta promeneti a i ima nekoj makedonski stazi

Види вака...Играта се состои од:
1.Engine кој е направен од друг тим
2.Звуци кои се направени од друг тим( амбиентални,музика)
3.Ботови кои се направени од друг тим
4.Мрежно играње кое не ја подржува таа верзија(он лајн)
Од Македонциве се ставени само звуци(извици) и скинови за ботовите...Тоа во гејминг светот се вика МОД на кантер а не нова игра :)

dav напиша:
da no vo toj kanter ima mnogu nesta promeneti a i ima nekoj makedonski stazi
Епа значи нема нова игра само старата е променета :):)....дури и јас можам да ги сменам тоа звуците што незначи дека можам да напраам озбилна игра :):):)

ЈАс играв една.......беше правена во флеш цела......Rice of Macedonia се вика.....имаш држава и почнуваш од времето на Филип 2 и целта е да завршиш како Александар....ја има направено некој македонски студент и мислам дека е најдобрата македонска игра шо постои (зашо други не ни знам дека постојат)

a aleksander the game makedonska e?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom