Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Карти се добиваат и со купување на тие срциња.
Виктор е многу убаво облечен денес, а не се согласувам дека жирито требаше да ги кара. Тоа е нивно мислење.
Точно дека е нивно мислење, ама можеле тоа да му го кажат лично, а не на ваков начин. Со оглед на тоа како Нико изреагира, веројатно прв пат го слушна тоа, барем на таков начин кажано...иако веројатно и него му било јасно дека не е најомилен лик.

Да искоментирам за ова педерсково трачарење...

Овој Кико/Хихо/Кика или како и да го/ја викате, не треба во ниеден случај да биде идол. Мислам сериозно, едно е да кажеш кратко и јасно дека не ти се допаѓал, али ова е трачарење до немајкаде.

Со оглед на тоа како збореше за тоа дека Нико им кажувал што и како треба да прави се гледа дека не е сигурен во себе и своите можности па мора вака да се докажува, спротивно на она што би требало да биде идолот. Друго, ако овој на некој му е интересен слободно нека иде да се фрли негде. Не знам, алал нека им е, го истрачаривме, о јеа.

Па деца се тоа пријателе, особено кико дете кое го снимат на камери и мисли дека е веке суперстар и дека по улица умираат луге коа од вика на микрофон....
Апсолутно се согласувам дека неможеше ни тој ни другите кои коментираа да биде поглупо, барем да завршеше идолот па после нека оценуваат нечиј карактер, вака е ептен детски и селски, не дека го бранам нико или да тврдам дека не е точно тоа што го кажаа за него, но сепак не доликува особено за личности кои и самите се учесници во претставата, и да Игор има апсолутно право да им удри по една васпитна (:

после настапот на Кико заклучив дека или жириво е глувонемо или се праа на Тошо.

ова ли е пеење ? виктор и христијан ? срамота .. треба да се прекине идолов , Мики е 10 класи над сите !

Добро бе кога ќе престанат да го креваат Христијан во облаци?
И што ми е мене гајле кој бил стилист на Тони и каде му била колата?
Ако сакаат да бидат интересни нека најдат друг начин.
Мизерија.

Мики ми беше малце тивок денес.. :):) Мислам оти можеше малце погласно да ја испее песнава :):) Иначе, Биљана за разлика од претходните настапи беше супер денеска.. :):) Виктор ме изнервира со тоа ЈО...и така.. :)

До мене е или вечерва Мики го имаше најслабиот настап?
А Билјана ми беше фантастична денеска, на почетокот не се слушаше, ама се среди одма и беше супер.
П.С. Линк некој за да ја изгледам Еден на Еден со Нико, да видам шо станало работава (многу каснам - знам :))

ова ли е пеење ? виктор и христијан ? срамота .. треба да се прекине идолов , Мики е 10 класи над сите !

ги гласаат тинејџерките но ако победи некој од нив ќе го бојкотираме Идол!

на крајот мислам одлучува жирито ако не се лажам.

Денес по долго време ми се допадна настапот на Христијан. Оставете на страна неговите испади, но денес беше еден од најдобрите. За разлика од него, Виктор и Билјана не ми се допаднаа како испеаа.

Билјана сега за сега најмногу ми се допадна..Дали дека пееше песна од Бритни, не знам.
Малку антипатична ми беше претходните гали но се надевам дека нема да излезе вечерва.

ги гласаат тинејџерките но ако победи некој од нив ќе го бојкотираме Идол!

на крајот мислам одлучува жирито ако не се лажам.

Мислам дека ова е тотално нереално .. Нико и Ивица беа каде каде подобри гласови од Христијан и Виктор .. Срамота ! Уште фали Мики да испадне и да ја е**т работава до даска !

оваа иванна со бенката вештачка :nesvest:
до кај се сега почнав да гледам, мики помина ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom