Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста бе локал патриоти :)

Браво за дечково одлично испеа!Еден од подобрите вечерва..

Сите се супер.. Јас не знам како да си одберам фаворит... Најискрено.. :):)

Иначе Нико ја растури на крај.. Браво..

Се надевам дека Блатко Илиевски го гледа шоуто и зема белешки и лекции од момциве.

И 99,9% од македонската музичка естрада. :)

Иначе, се сложувам со Игор дека Нико имаше најкомплетен настап од сите.

Тој што пееше Sex on fire или така нешто беше најдобар според мене. Енергија, харизма, глас е сеа малу тоа стајлингот не чинеше ама ок :) Сите беа на задоволително ниво. Кој појќе, кој помалу и на многу им фалеше моќ у гласот да те наежат. Некако повлечено пееа, се плашеа да не им избега гласот ама би требал да се средат у тој сегмент со тек на време :)

Алал да му е на дечкиве. Сите до еден феноменални. Како што кажа некој претходно, не можам да речам овај е фаворит, оти сите растурија. Бравос!

Мене сите ми беа добри, тешко е да се каже кој посебно се издвојува. Имам чувство дека кандидаткие ќе бидат послаби.
Супер почеток на малите концерти и жирито ми е добро.

Извинете, а гласа ли некој од форумџииве за дечкиве?

Ненад ич не е убаво облечен, треба да му најдат некој спонзор, нема смисла ваков да стои на тв. Тоа е навреда и за самиот водител, а Бога ми и за ТВ продукцијата која го вработила да ги води овие емисии.

Инаку мене ми се допадна Христијан, тој вториот, и претпоследниот, не знам како се вика. Типот што ја искасапи мојата омилена песна Iris од Goo goo dolls да иде у п.м.

Тој што пееше Sex on fire или така нешто беше најдобар според мене. Енергија, харизма, глас е сеа малу тоа стајлингот не чинеше ама ок :) Сите беа на задоволително ниво. Кој појќе, кој помалу и на многу им фалеше моќ у гласот да те наежат. Некако повлечено пееа, се плашеа да не им избега гласот ама би требал да се средат у тој сегмент со тек на време :)

Новиот Марјан Стојановски :D
Нико е ко Давид Виља

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom