Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе 5 градој, али имало пријавени од јутра до сутра, и ваљда првиот филтер само да не го седат во август по 10-12часа, после ваљда ќе бидат, шогизнам.
Абе 5 градој, али имало пријавени од јутра до сутра, и ваљда првиот филтер само да не го седат во август по 10-12часа, после ваљда ќе бидат, шогизнам.
Како мислиш да ни кажеа? Како го замислуваш тоа? Па само 5% од луѓево шо го гледаат идолов сфатија уствари. И тоа поќето од некој шо им кажа. Сите си мислеа кратено при монтажа.
Ама признај неќеш да ја гледаш Сузана ТурунџиеваЕ пак имало некој во жири, поарно тие да ги даваја кој и да беа отколку вака најпренајглупо шо можи.
А па веќе Каљопа шо е ангажирана, та и овие двата денгубарите немој молимте. Глупа замисла, класичен фејл.
Незнам колку ќе се извадат сега со концертите и со каков буџет ќе располагат, Бугарија му беше ептен на ниво организирано.
Ама признај неќеш да ја гледаш Сузана ТурунџиеваЈа се би дал само таа да не е во жири, а била :kesa:
eве која била песната макавели![]()
Шо мислење имате за батката од Контант Ин или како и да се викаат?
Мене ми е баш уникатен, со фина музика, и .... добро, може текстот не му е нешто посебно, ама е доста подобар од другите.
eве која била песната макавели![]()