Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
епа кај ќе ја прават кариерата ако не во Македонија ,кај ќе бегаат и кој ќе ги земеОстанаа најдобрите двајца и сеедно беше кој ќе победи, лично бев за Иван а дома сите беа за Мики ама нема врска, двајцата ќе имаат добра кариера (ако избегаат од МК бидејќи во МК ретко кој останува популарен за подолг период).
Наредна година доколку има идол би можело да направат поголема сцена зошто ова повеќе на писта за манекенки потсетува, а да и малку подобри водители да одберат пошто овие двајцава не знаат што да прават со себе на сцена, особено Ивана која е изгубена у свемиру и не може да доврши една простопроширена реченица без да се збуни или да тресне глупост
зависи од среќата...еве сега ќе ги носат нели во Малта, Англија...таму има многу ловци на таленти и дај боже некој да ги заприметиепа кај ќе ја прават кариерата ако не во Македонија ,кај ќе бегаат и кој ќе ги земе![]()
Luta ranaЧеститки до Иван, си заслужи и се надевам дека во иднина ќе продолжи да си пее рок.
Иначе да не знае некој на настапот од Суперхикс последната песна што ја свиреја како се вика ?
love aint no stranger - whitesnakeкоја беше последната песна од иван и честитки донего сосема заслужено