Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не е битно кој ќе победи, битно е дека имаат потенцијал идоливе, ќе можат имаат достојна кариера ако продолжат индивидуално

Двајцата се супер, но би го издвоил Мики, за нијанса покомплетен пеач ми е. Со среќа и на двајцата во натамошната кариера без разлика кој од нив ќе победи!

Народно Мики беше подобар, последново Иван имаше екстра настап иако и Мики не беше лош

Леле што беше финтана со "стилистине" :LOL::LOL::LOL: хахахах се скинав од смеа...
Каков беше тој што го зема првото место ауууууу, го брука машкиот пол нц нц нц :rolleyes:
Да потсетам само дека Мики ке победи!!! (ова по Велешка линија):D
А и Иван да победи ке ми биде мило. Без разлика, мислам дека останаа само најдобрите!!!
Барем на крајов организацијава си го обелија образот!

јас по локал патриотизам за Иван си гласав.. иако мислам дека и двајцата заслужуваат да победат, и имаат подеднакви шанси...

Се знаеше дека Дејан ќе го шутнат прв,ај сеа да видиме кој ќе победи.

Леле што беше финтана со "стилистине" :LOL::LOL::LOL: хахахах се скинав од смеа...
Каков беше тој што го зема првото место ауууууу, го брука машкиот пол нц нц нц :rolleyes:
Да потсетам само дека Мики ке победи!!! (ова по Велешка линија):D
А и Иван да победи ке ми биде мило. Без разлика, мислам дека останаа само најдобрите!!!
Барем на крајов организацијава си го обелија образот!

хаха...и Ја се изнасмеав...посебно коа го прашаа кој модел најмногу ти се допаѓа од твоите (или нешо слично незнамм) и тој: "паа ситее" (со виткање) јајхаха...ѓубре!

он: Кој и да победи од овие двајца...заслужено!

Уфф каква е стегната оваа Ивана...:sneaky:

Годишен договор со А1 хехе

иванееееее мора ти братееее ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom