Јаховиќ ќе оди во Ријека 

Дени Илиев најавуван како голем талент од школото на Арселан се сели во факинг Мехелен од Белгија...

Дени Илиев најавуван како голем талент од школото на Арселан се сели во факинг Мехелен од Белгија...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во некое интервју ја демантирал таа информација.Јаховиќ ќе оди во Ријека
Сликата е од некој шпански спортски портал и направиле состав од играчи што според нив имаат најмногу шанси да станат првотимци. А нашите ткзв. портали си ја склопиле веста по свое.Незнам од кој медиум е составен тимов, у секој случај голема признание за дечково.
![]()
Дејан Илиев најдобар млад голман во Англија.
Илиев:„Искрено бев многу изненаден кога видов дека сум најдобар голман. Тоа најдобро ми кажува дека напредувам и се изградувам како совршен голман. Се надевам дека во текот на кариерата ќе градам уште вакви успеси“,
Од некој страна на ФБ е информацијава, така да не ја земајте за сто посто сигурна.![]()
Илиев:„Искрено бев многу изненаден кога видов дека сум најдобар голман. Тоа најдобро ми кажува дека напредувам и се изградувам како совршен голман. Се надевам дека во текот на кариерата ќе градам уште вакви успеси“,
Ако е будала нека не одиНа Пандев му е понуден четири годишен договор од New York City за 3.500.000 долари годишно .
Во Наполи зема малку помалце од тоа што му го нудат NY City, мислам дека е подобро да си остане во Европа и да си игра добар фудбал, јес да повеке време ке добива во Америка.На Пандев му е понуден четири годишен договор од New York City за 3.500.000 долари годишно .