Македонски фудбалери во странство

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јаховиќ ќе оди во Ријека :pos::facepalm:
Дени Илиев најавуван како голем талент од школото на Арселан се сели во факинг Мехелен од Белгија...

Бабунски во 94та за победа на Барса Б.

Јаховиќ ќе оди во Ријека :pos::facepalm:
Дени Илиев најавуван како голем талент од школото на Арселан се сели во факинг Мехелен од Белгија...
Во некое интервју ја демантирал таа информација.

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Mitrevski je nastupao, osim Metularuga, za Rabotnički, Tetovo, Kičevo i Prilep. :pos:

Превземено од официалната страна на ФК Сарајево по потпишувањето со сега веќе екс играчот на Металург, Ристо Митревски

Овој каков врскаџија беше во младински школи, колку пари имаат фрлено неговите да знаете. Ама со тек на време се накалеми во солиден играч бар за нашава лига. За во странство ќе биде тотален промашај.

Незнам од кој медиум е составен тимов, у секој случај голема признание за дечково. :)

1606848_635721116522921_7821286938520259922_n.jpg

Дејан Илиев најдобар млад голман во Англија.

Илиев:„Искрено бев многу изненаден кога видов дека сум најдобар голман. Тоа најдобро ми кажува дека напредувам и се изградувам како совршен голман. Се надевам дека во текот на кариерата ќе градам уште вакви успеси“,

Од некој страна на ФБ е информацијава, така да не ја земајте за сто посто сигурна. :D

Незнам од кој медиум е составен тимов, у секој случај голема признание за дечково. :)

1606848_635721116522921_7821286938520259922_n.jpg

Дејан Илиев најдобар млад голман во Англија.

Илиев:„Искрено бев многу изненаден кога видов дека сум најдобар голман. Тоа најдобро ми кажува дека напредувам и се изградувам како совршен голман. Се надевам дека во текот на кариерата ќе градам уште вакви успеси“,

Од некој страна на ФБ е информацијава, така да не ја земајте за сто посто сигурна. :D
Сликата е од некој шпански спортски портал и направиле состав од играчи што според нив имаат најмногу шанси да станат првотимци. А нашите ткзв. портали си ја склопиле веста по свое.

лол:ROFLMAO:

http://ekipa.mk/koj-si-poigra-so-deni-iliev/

:pos: Ахахахахха па легендиве па си напраиле нивен состав со Георгиевски и Љамчевски

На Пандев му е понуден четири годишен договор од New York City за 3.500.000 долари годишно .

Нема шанси Пандев да си оди од Италија. Тој ќе игра за Падова ама нема да оди во друга држава.

На Пандев му е понуден четири годишен договор од New York City за 3.500.000 долари годишно .
Во Наполи зема малку помалце од тоа што му го нудат NY City, мислам дека е подобро да си остане во Европа и да си игра добар фудбал, јес да повеке време ке добива во Америка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom