Македонски анонимуси!

• Креатор на темата Креатор на темата templar55
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум единствен кој спомена безбедност на темава. Не е тешко за препознавање за човек што има два грама памет. Такви комуњарски финти од 90тите кај некои неписмени проаѓале.

За моите проблеми има психијатри, за пизди нема решение. Цел живот како пизди ќе живеат. Ако успеат да подвалат на некој наивен супер, ако не, ќе плачат.
сакаш да цитирам сто поста од овде од вс за кои е шега прислушкувањето? Најди се, кажи зашто го релативизираш, зашто мислиш дека е добро за безбедноста. Која безбедност? ?ај нас? Од кого и против кого?
Безбедност...да се следеше тоа што треба во најмала рака велигденскиот масакр можеше да се избегне.

Добро ако се нарекуваш самиот пизда, пак е твој проблем...мислам човече како не ти е преку онакво да досаѓаш како стеница. Кој е твојот проблем...сакаш да збориш за некој пост, конкретно? Кажи кој бе бате, не туку сери околу наоколу. Сакаш за прислушкувањето, за што сакаш да збориш? Кој ти е курац или онака од досада цитираш?
Мојот проблем со тебе? Што си пизда. Со тебе не сакам ништо да зборам и никогаш не би зборел додека не дојдеш да надополнуваш нешто после мене. Демек зборам општо, па ако се препознаеш твој проблем.

Такви финти продавај на недоквакани, немој мене. Секогаш кога ќе пробаш да ми продаваш мене, ќе те потсетувам дека си пизда. Прескокнувај ме и во ред сме.
A има доволно психијатри и институции за социопатите и психопатите кои ти постојано ги браниш?
Има, има. Повеќе од доволно институции.

Мојот проблем
ти можеш пизда на мајка ти да и кажеш. Со ова што овде го пишуваш, си го покажуваш воспитувањето и интелектуалното ниво кое така добро се обидуваше да го изградиш долго време.
Прескокнувај ме и во ред сме.
кој кого прв почна да цитира уште од темата за изградба на Скопје 2014, кој продолжи како пијавица во една тема од пред ден-два, кој сега тоа го започна овде, ...јбг...

ти можеш пизда на мајка ти да и кажеш. Со ова си го покажуваш воспитувањето и интелектуалното ниво кое така добро се обидуваше да го изградиш.
кој кого прв почна да цитира уште од темата за изградба на Скопје 2014, кој продолжи како пијавица во една тема од пред ден-два, кој сега тоа го започна овде, ...јбг...
Јас Лурц, за разлика од тебе не се плашам да му кажам било кому, било што. :)

Тоа е проблемот, што не ме цитираш. Ако ме цитираш немаме проблем, ќе правиме муабет. Надополнуваш и се правиш мутав. Демек ако те цитирам сум се препознал и тоа било мој проблем. Ти викам, не сум мутав, не ме третирај како таков.

Јас Лурц, за разлика од тебе не се плашам да му кажам било кому, било што. :)

Тоа е проблемот, што не ме цитираш. Ако ме цитираш немаме проблем, ќе правиме муабет. Надополнуваш и се правиш мутав. Демек ако те цитирам сум се препознал и тоа било мој проблем. Ти викам, не сум мутав, не ме третирај како таков.
А зашто да се плашам некого да цитирам? Што може да ми сторите ти или некој друг? Или за твој атер мора да цитирам сто постови и 7 страни за прислушкување и некоја наводна безбедност?
И нормално е да не се плашиш. Обичен човек се плаши, со толку и такви служби ...

Последно уредено:
Е ништо де, голема работа..., знаевме,... еми така мора..., еми безбедност к палци.... било ко да не било...димче..и у други земји имало
Гоцевата раса :ROFLMAO:

додајкЧара шпи квурцател монисоприу .... ----- .....------------------[DOUBLEPOST=1424445746][/DOUBLEPOST]јбт, и чда ќе ојде у к**рац

А зашто да се плашам некого да цитирам? Што може да ми сторите ти или некој друг? Или за твој атер мора да цитирам сто постови и 7 страни за прислушкување и некоја наводна безбедност?
И нормално е да не се плашиш. Обичен човек нормално се плаши да пишува било што за конкретни случаи од објективни причини, али власта со толку и такви служби ...гајле нема.
Не знам зошто се плашиш Лурц. Тоа ти викам, да не се плашиш. Кога имаш да ме прашаш нешто, цитираш. Ако сакаш да ми се обратиш, доколку не пишуваш под мојот пост, цитираш. Тоа се нарекува почитување на соговорник. Ова што ти го правиш и сега, со некои наводности, вреѓа интелигенција.

Не се секирај, никој нема ништо да ти направи за пишување на форум.

Овие вмровциве храбри станале и Груевски исто. Тогаш кога им влезе на професориве маЖки, сите се исплашија. Па и прислушкувале поради безбедносни причини. :icon_mrgr:

Е ништо де, голема работа..., знаевме,... еми така мора..., еми безбедност к палци.... било ко да не било...димче..и у други земји имало
Гоцевата раса :ROFLMAO:

Не знам зошто се плашиш Лурц. Тоа ти викам, да не се плашиш. Кога имаш да ме прашаш нешто, цитираш. Ако сакаш да ми се обратиш, доколку не пишуваш под мојот пост, цитираш. Тоа се нарекува почитување на соговорник. Ова што ти го правиш и сега, со некои наводности, вреѓа интелигенција.
Аман, се однесуваш као дете. Нормално е да си јак на перо коа сите служби стојат зад тебе. Јбг, за чда да сметаш дека е собраниска говорница, не е на арно работава. Ама добро, тогаш
Не се секирај, никој нема ништо да ти направи за пишување на форум.
ако нема да ти направи, објасни како тоа прислушкувањето даде придонес за безбедноста кај Железарско езеро?

Аман, се однесуваш као дете. Нормално е да си јак на перо коа сите служби стојат зад тебе. Јбг, за чда да сметаш дека е собраниска говорница, не е на арно работава. Ама добро, тогаш
ако нема да ти направи, објасни како тоа прислушкувањето даде придонес за безбедноста кај Железарско езеро?
Служби стоеле зад мене. :pos:

Како прислушкувањето дало придонес за Смилковци не е дискусија за на форум. И тие што знаат нешто поврзано со тоа сигурно нема да напишат за истото на форум. Ти поим немаш, така да, нема од што да се плашиш.

Служби стоеле зад мене. :pos:

Како прислушкувањето дало придонес за Смилковци не е дискусија за на форум. И тие што знаат нешто поврзано со тоа сигурно нема да напишат за истото на форум. Ти поим немаш, така да, нема од што да се плашиш.
па ако не знаеш, за кое онакво тогаш сакаш да те цитирам, да се изживуваш бадијала, да ме замараш две страни со безвезни цитати. Бркаш духови, бараш виновници кај што ги нема, вреѓаш, се мангупираш,...досаден си стварно.

па ако не знаеш, за кое онакво тогаш сакаш да те цитирам, да се лигавиш бадијала, да ме замараш две страни со безвезни цитати. Бркаш духови, бараш виновници кај што ги нема, досаден си стварно.
Какви виновници Лурц? Не утврдуваме ничија вина овде.

Јас само ти посочив дека кога ми се обраќаш, како што го направи тоа со постот што го репостира оној Разиел, коректно е да ме цитираш. А не да глумиш дека не е насочен кон мене, туку само сум се препознал. Доколку продолжиш да глумиш лудило, јас ќе продолжувам да ти го ставам огледалото пред лице. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom