Македонски анонимуси!

• Креатор на темата Креатор на темата templar55
  • Време на започнување Време на започнување
Кажи ми како стоиш со куропушачкиот стаж? Немаш, голчо си, затоа суптилно грицкаш?
Разбирам луѓе што имаат фамилии за чување, па приморани се во држава во која за да кењаш на шоља а не во кенеф треба да си партиски потрчко за да вадиш леб, ама секој друг што е потрчко на некоја од македонскиве партии е за во кланица.

п.с. У живо многу подобро грицкам, верувај ми. Да осетиш и ти малце грицкање па макар и од машки заби.
Добро грицкаш и на нет. Ете ми се обеси на куров и сега те интересираат и карактеристики.

Мене ич кур не ме боли ни кој си, ни зошто си исфрустиран, ни како и дали вадиш леб. Ама ете, ако сакаш да се запознаеме во живо, не е проблем. Само после тоа нема да можеш да грицкаш. :)

Добро грицкаш и на нет. Ете ми се обеси на куров и сега те интересираат и карактеристики.

Мене ич кур не ме боли ни кој си, ни зошто си исфрустиран, ни како и дали вадиш леб. Ама ете, ако сакаш да се запознаеме во живо, не е проблем. Само после тоа нема да можеш да грицкаш. :)
Цел си на пастирот, забчињата ќе ми ги скршиш леле хах. Сакам да те запознамм, само страв ми е заебано копиле си. Те молам помилувај ме

Не си ласкај, и мене кур ме заболе кој си, само сум алергичен на аналитичари у покушај и партиски куропушачи.

Да изнервираш комуњар е прајслес.
Аааааааааа кај мене 80%од роднините се комуњари и на секоја слава или празник успевам да ги изнервирам до точка на експлозија која никако не ми успева да ја постигнам.
А толку многу сакам да ја постигнам и да го намалам бројот на кочничари и :гомце: јадачи.... .................

Секако. Јас сум на став дека секој што пробува со соработка со полициско подземје, странски амбасадори и со охрабрување сепаратизам да оствари некоја политичка цел, спротивна на интересите на државата и спротивна на мнозинската волја на народот треба да биде обезглавен на плоштад. А сите негови поддржувачи да бидат прогласени за крвници на сопствениот народ и каменувани.
Викаш тоа ќе ве снајде?
Исто колку што го снајде Бранко и Љубчо (кој го наградивте со хотел у сред центар). Така да немај гајле, во Македонија народот го крка, а предавниците си тераат.

Ќе може ли некој да објасни кој се предавници, комуњари и патриоти и во што се разликуваат тие?

Викаш тоа ќе ве снајде?
Исто колку што го снајде Бранко и Љубчо (кој го наградивте со хотел у сред центар). Така да немај гајле, во Македонија народот го крка, а предавниците си тераат.
Тогаш имаш проблем со дефинирање на предавници. Еве Љубе на пример, е предавник што не истера далеку.

Тогаш имаш проблем со дефинирање на предавници. Еве Љубе на пример, е предавник што не истера далеку.
Од нас двајца, јас не сум тој што има проблем со дефинирање предавници.
Љубе и Велија се ретки примери.
Што ми значи тоа што они се у затвор, кога Бранко, Груевски, Мијалков, Љубчо, се на слобода, а некои од нив и на власт (сега веќе изгледа не за долго)

Љубчо ако не е предавник ...Т.е веројатно не го класифицирате како таков бидејки не се ни смета за македонец :unsure:

Од нас двајца, јас не сум тој што има проблем со дефинирање предавници.
Љубе и Велија се ретки примери.
Што ми значи тоа што они се у затвор, кога Бранко, Груевски, Мијалков, Љубчо, се на слобода, а некои од нив и на власт (сега веќе изгледа не за долго)
Ние двајца немаме никакво право да определуваме предавници. Тоа формално-правно го прави судот, и досега го нема направено за никого, а неформално го прави јавното мислење. Според второто, 90% од луѓето кои ги набројуваш не се предавници.

Инаку, тебе нема да ти значи ништо и сите тие да бидат во затвор. Наредните ќе ги етикетираш како предавници. Затоа што, имаш проблем со дефиницијата. Без разлика дали сакаш да го признаеш тоа или не.

Ние двајца немаме никакво право да определуваме предавници. Тоа формално-правно го прави судот, и досега го нема направено за никого, а неформално го прави јавното мислење. Според второто, 90% од луѓето кои ги набројуваш не се предавници.

Инаку, тебе нема да ти значи ништо и сите тие да бидат во затвор. Наредните ќе ги етикетираш како предавници. Затоа што, имаш проблем со дефиницијата. Без разлика дали сакаш да го признаеш тоа или не.
Како амнестирањето на хашките случаи во замена за формирање на влада не е предавнички потег ? Што добија Македонците у замена за тоа.

Како амнестирањето на хашките случаи во замена за формирање на влада не е предавнички потег ? Што добија Македонците у замена за тоа.
Велепредавство е предавнички акт кон државата или власта, а не предавнички акт кон народот. Бидејќи народот не е монолитен и не можеш да го гледаш како целина. Предавнички акти кон народот прогласувале преките шизофрени комунистички судови.

Амнестијата на хашките случаи е грд политички маневар, кој не сум слушнал дека било кој го оправдува. И за тоа Груевски си носи политички консеквенци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom