Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Е добро де и за Фени и што сеа мислењето си го дадов погоре а заради тоа пто прочитав од весник мислам дека натпреварите ке бидат вакаto e to еве сменив цитај сеа горе

Billa Bong напиша:
Фешпед-Пелистер иако мислам дека Фершпед ке тепа сигурно тоа никогаш не се знае во кошарката особено по тоа што Пелистер не е слаб ти а тоа го покажа во Јане Сандански иако знаеме дека тогаш Мзт играше без Миленковиќ,недоволно опоправениот Талески и Рандулович на овој натпревар помеѓу Работнички и Пелистер типувам на Пелистер мислам дека ке се случи изненадувањеto e to

Поради тоа што викаш дека си прочитал во весник за мегуседните дуели заради тоа си типувал на Пелистер, една мноооооогу битна информација да ти дадам во врска со ови е две екипи. Лани се сретнаа 7 пати во сезоната, Работнички победи ни помалку - ни повеке само 7 пати. Да не зборувам за поодамна кога Пелистер ке влезеше со шугав тим, а работнички кога беше страшно јак, така да Пелистер има само една единствена победа против Работнички пред пет кола и тоа само поради слуабиот шут за 3 поени од 2 погодени од 28 шутеви. Сега кога Работнички ја победи Струмица и кога има шанси за прво место, Пелистер не би требало да им претставува поголем проблем

Abe billa bong eve ti dokazi od Radikal sto si cital vo vesnik mene ne mi e jasno

Кажав ја дека ќе биде тешка утакмицава во Струмица, но поради тешката ситуација во која може да се најде Струмица (Фершпед се доближи на само 2), Струмичани мора да дадат се од себе и да освојат 2 поени вечерва.

iLe напиша:
Abe billa bong eve ti dokazi od Radikal sto si cital vo vesnik mene ne mi e jasno
Ја читав дека оваа година Пелистер е спремен да оди во разигрувањето во плејофот и се надева на победа во градски што ке им ги отвори вратите за понатаму ете затоа мислам:helou: и доста само сугерираш пишувај постови кој не се во врска со мене тука убаво ти пишува Македонска кошарка така да тоа е

Мзт изугби од Вардар. Мизерија. Се надевам догодина ке испадеме, бар во втора лига нема толку нервози да има

Колку бе како не е можно како не бев таму бе пу :nesum: :nesum: :nesum:

Strumica tepa 11 razlika protiv feni od pocetokot na igrate pa se do krajnite minuti na 4etvrtina sturmica go 4uvase vodsvoto od po4etokot koga zavrsi 3ta 4etvrtina feni vodase 2 razlika no i taa nadez se izgubi i feni izgubi 11 razlika

Доста тепале значи мојата прва претпоставка беше точна to e to

Radical Boy напиша:
Мзт изугби од Вардар. Мизерија. Се надевам догодина ке испадеме, бар во втора лига нема толку нервози да има

Добре де држше не се разочарувај толку, па каков навијач си ако немаш ни трунка оптимизам. Ајде малку верба таков е спортот не можеш стално да победуваш.

ZOTE напиша:
Добре де држше не се разочарувај толку, па каков навијач си ако немаш ни трунка оптимизам. Ајде малку верба таков е спортот не можеш стално да победуваш.

Не е до оптимизам работата. Неможе со ваков тим да се игра. Реално овој тим не е ни за во топ 6. Неможе од играчи како Врбица,Мирза, Гечевски, да се пага на ниво на Гаштарски, Христов и Кромидче. А и да дојде кој стигне и да те гази на домашен терен, па не бива. Не е Мзт, Соколи

Што вика Радикал Бој со вакава екипа нигде ни меѓу топ 6 нема ефикасна игра а и плус повредите да бидеме реални многу значеа прво Талески сега Миленковик и Рандуловичto e to

iLe напиша:
Strumica tepa 11 razlika protiv feni od pocetokot na igrate pa se do krajnite minuti na 4etvrtina sturmica go 4uvase vodsvoto od po4etokot koga zavrsi 3ta 4etvrtina feni vodase 2 razlika no i taa nadez se izgubi i feni izgubi 11 razlika
Абе ако се сеќавам ја победи со 6 разлика:toe:
86-80 или слично, мислам дека беше под 10, али ќе потврдам до подоцна

Ај бе незнаете што пишувате колку тепаше Струмица ај Сантимониус кажувај ми треба

Прво незнам Иле дали си се збунил или така на тепка си погаѓал резултат мечот Струмица-Фени завршил со резултат 86-80 и Струмица не тепала 11 коша туку 6.
После ова коло табелата изгледа вака
Струмица 41
Фершпед 39
Вардар 35
Пелистер 34
Мзт 34
Фени на дното со 30 бода.
За следнава недела еве ги паровите
Пелистер-Струмица 2005
Фени Индустри-Мзт
Вардар-Работнички.
Дуелот Фени-Мзт ке биде добар за гледање ама нема каде тешко ке им биде и на двете екипи Фени сака да оди нагоре а Мзт да обезбеди пласман меѓу 4 те најдобри и да оди поната во разигрувањето за титулата.
Мечот Пелистер-Струмица исто така ке биде добар и од големо значење за Мзт кој ако победи мислам дека ке оди 1 или 2 места погоре доколку Пелистер загуби на овој меч Пелистер-Струмица типувам 1.
Вардар-Работнички интересен натпревар ке биде тука типувам двојка иначе и овој меч за Мзт е од големо значење доколку изгуби Вардар а Мзт победиto e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom