Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
pelister pobedva vo bitola 1000000% nema sansa ova da ja izgubime lele kolku na srekja ne pobedija tamu. edvaj cekam da dojdi utakmicata bidejki e edna od presudnite. pozdraFFF....

И јас мислам дека Пелистер ке победи па ке видиме:toe:

И ја мислам дека Пелистер ќе победи во крајно неизвесна утакмица :(
п.с. ЈОВЕ после утакмицава пиши како завршило океј?

ako ja pobedime ovaa so strumica a ke ja pobedime odime vo pleoff 90 %. ke ni se padni strumica i edna da tepamu tamu dosta e. tuka nema tim sto ke ne porazi ko ke se soberat 4000 srca CkEmBaRsKi...a za minatite godini pelister bese mnogu slab ama sea ima mnogu dobra uprava i klubot odi vo vistinskata nasoka. ovaa godina mozi da se nadevame i na trofejot ako ne mu go dadat sudiite pak na fersped
p.s . ke ti pustam i sliki od pel-strumica da vidis so e atmosFera kaj nas vo salata

Еј супер да пиштуш слики,а во Плејоф ако ви се падне Струмица потешко малце да тепате таму ама ке биде крајно неизвесно ама прво да видиме дали ке тепате овааto e to

aj ke zborame pak... koga go pobedivme fersped tuka sega impossible is nothing haha aj se citame pozdraFFF....

Фершпед си е Фершпед ова е Струмица мада пак ке тепате:pos2:

jove_bt напиша:
ako ja pobedime ovaa so strumica a ke ja pobedime odime vo pleoff 90 %. ke ni se padni strumica i edna da tepamu tamu dosta e. tuka nema tim sto ke ne porazi ko ke se soberat 4000 srca CkEmBaRsKi...a za minatite godini pelister bese mnogu slab ama sea ima mnogu dobra uprava i klubot odi vo vistinskata nasoka. ovaa godina mozi da se nadevame i na trofejot ako ne mu go dadat sudiite pak na fersped
p.s . ke ti pustam i sliki od pel-strumica da vidis so e atmosFera kaj nas vo salata
Струмица ве победи на гости ова сезона, не биди сигурен дека ќе биде лесно:baeh:

SANCTIMONIOUS напиша:
Струмица ве победи на гости ова сезона, не биди сигурен дека ќе биде лесно:baeh:
Нема никој да ве тепал :drk:лебдиш у воздух Фершпед ке ве тепа пак и можно е Струмица денес ама тешко

пишав во темата за фановите на Струмица но ќе напишам и овде:
КОНЕЧНО!!!
СТРУМИЦА СО СВОЈА ВЕБ СТРАНА
КЛИКАЈ
п.с. не е нешто посебно, но може да се најдат интересни информации
забелешка ми е што апдејт се прави ретко (сеуште последен натпревар е Фершпед-Струмица
tuktuk0ni.gif

NEMA MAZ Ela koa ke igrame so MzT(milsam deka za niv beshe) da vidis kako e koa se igra vo BT, haha strumica tepa ama koa pelister bese so stariot trener marjan ili kako se vikase go zaborajF toj pojma nemase sea neka ne tepa nekoj???? a i koj mu e sponzor na strumica tolku so krenaja ovaa godina???

Вие никогаш нема да ја достигнете славата на Мзт ниту пак славата на нас навивачите на Мзт:baeh:

jove_bt напиша:
NEMA MAZ Ela koa ke igrame so MzT(milsam deka za niv beshe) da vidis kako e koa se igra vo BT, haha strumica tepa ama koa pelister bese so stariot trener marjan ili kako se vikase go zaborajF toj pojma nemase sea neka ne tepa nekoj???? a i koj mu e sponzor na strumica tolku so krenaja ovaa godina???
Има повеќе спонзори, главно грчки фирми
Агроефодија, Хелена, Џајми, Ал Мак......:helou:

Од овие ги знам агроефодија и Хелена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom