Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Fersped : Strumica 2005 74 : 68
Mzt : Pelister 71 : 78
Vardar : Feni Vo Nedela

I plus na strumica trenerot Кукулекидис плаќа 30.000 денари poradi problemi so sudijata ..

Средбата со Вардар Осигурување освен заслужениот пораз, донесе и дополнителни проблеми за стручниот штаб.

Веднаш по завршувањето на средбата во " Парк" Стратос Кукулекидис заработи пријава од страна на судијата Горан Бошковски. Причината е крајното неспортско однесување на грчкиот стратег, кое го санкционираше и комесарот за натпреварување.

Кукулекидис, за среќа, помина само со парична казна, но максимално висока - 30.000 денари, но ќе може да го води својот тим во вечерашниот дерби натпревар со Фершпед Работнички

Тој Кукулекидес цело време казни заработува to e to

абе имаше тепачка во скопје????
слушав на радио ситуацијата била многу рзгорена помеѓу ајдуците и комитите??ако знае некој нешто...

Брат без навреди ама ја не признавам навивачка група од 100 луѓе глеј ти публика како Фемили Аеродром а не Ајдуци Четници Усташи:pos2:

Billa Bong напиша:
Брат без навреди ама ја не признавам навивачка група од 100 луѓе глеј ти публика како Фемили Аеродром а не Ајдуци Четници Усташи:pos2:
Wow..Најде со кој да споредуваш...Епа доволни ни се нам..Колку се-толку се..битно ги бодрат кошаркарите..АЈДУЦИ ЗАКОН :baeh: Стварно ми е ептееен мака оти Струмица изгубија и од Фершпед,незнам што им стана :icon_frow :icon_frow :icon_frow
А за тепачката кој ќе ни објасни подетално???Кој беше на натпреварот???

M*A*J*A напиша:
Wow..Најде со кој да споредуваш...Епа доволни ни се нам..Колку се-толку се..битно ги бодрат кошаркарите..АЈДУЦИ ЗАКОН :baeh: Стварно ми е ептееен мака оти Струмица изгубија и од Фершпед,незнам што им стана :icon_frow :icon_frow :icon_frow
А за тепачката кој ќе ни објасни подетално???Кој беше на натпреварот???
И мене ми е криво што изгуби струмица ама јебига тоа ти е зивот иначе Радикал Бој може да знае нешо поеке околу тепачката:helou:

Billa Bong напиша:
И мене ми е криво што изгуби струмица ама јебига тоа ти е зивот иначе Радикал Бој може да знае нешо поеке околу тепачката:helou:
Епа ајде..ке чекаме да ни каже..Како бе криво ти е???Не си за Фершпед???

Не знам за таа тепачка ама на МЗТ-Пелистер имаше една група чкембари кои за малку ке го јадеа ко волови ,дојде полиција а се беше готово цела сала беше на терен и се вмешаа свињите и се заврши така- пред и да почне.А затоа дека имало тепачка во градфски парк проверете си лично не верувам пошто таму стварно нема кој да се степа.

itar pejo напиша:
Не знам за таа тепачка ама на МЗТ-Пелистер имаше една група чкембари кои за малку ке го јадеа ко волови ,дојде полиција а се беше готово цела сала беше на терен и се вмешаа свињите и се заврши така- пред и да почне.А затоа дека имало тепачка во градфски парк проверете си лично не верувам пошто таму стварно нема кој да се степа.

Jas imam snimka od toa vlaganje vo teren.

Prvite tri minuti od video klipot se navivanje a poslednata minuta e uletuvanjeto vo teren.

аман бе кога успеа:toe: :toe:другар уште нешто до тебе гледам дека редовно ставаш клипови на you tube имаш 6-7 клипа на кои се пее само една песна дај смени малку ова вака не иде

За во Парк, кога влагале Струмичани ги нападнале City Park Boys кои овој пат се собрале во значително поголем број, биле дури 15. И како што ми пренесоа мене, бегале на свој терен ееееееј. Како нас некој не не збрка на домашен терен.

А за кај нас, чиста срека што полицијата беше присебна и што полицијата не снимаше со камери, па не смееше да се дојде до голем инцидент. Иначе битолчани имаа срека, што извлекоа жива глава, зашто кога ке беа нападнати од 500 луѓе ке имаше жртви меѓу нив. А колку беа само издрогирани, самите паѓаа на трибина од ништо а не да беа напднати од толкава група

Radical Boy напиша:
За во Парк, кога влагале Струмичани ги нападнале City Park Boys кои овој пат се собрале во значително поголем број, биле дури 15. И како што ми пренесоа мене, бегале на свој терен ееееееј. Како нас некој не не збрка на домашен терен.

А за кај нас, чиста срека што полицијата беше присебна и што полицијата не снимаше со камери, па не смееше да се дојде до голем инцидент. Иначе битолчани имаа срека, што извлекоа жива глава, зашто кога ке беа нападнати од 500 луѓе ке имаше жртви меѓу нив. А колку беа само издрогирани, самите паѓаа на трибина од ништо а не да беа напднати од толкава група
15 дури петнаесет:tapp::pos2: еден другар ми кажуваше бил на Мзт-Пелистер и вика Пелистер имаа срека у г* Мзт требаше да тепа ама ете to e toа за тие од Битола вика тие може и се шприцнале у вена пред натпреварот од многу возбуда:pos2:

Во следното коло играат Струмица-Фени,Фершпед Пелистер-Пелистер и Мзт-Вардар(тоа ке биде интересна утакмица)можам да замислам како ке биде у Јане Сандански 500 пак ке се соберат ако Мзт не тепа сега црно му се пишува,а тоа е можно дека Мзт ке игра најверојатно без Талески а тој е клучот во скокот и нападот на Мзт за другите мечеви мислам Фершпед треба лесно да тепа исто како и Струмица :helou:

Fala za informacite , vo sabota Strumica - Feni imate informacija od mene :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom