Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Belasica - 11 Oktomvri 2:4![]()

Подобро да си прв во село отколку последен во градSHKENDIJA samo go potvrdi epitetot najdobra ekipa vo vtora liga...

Кое место е сега 11-ти? Има шанси за да влези ранг погоре?
Подобро да си прв во село отколку последен во град![]()
Брат многу пати те прашав досега. Како стоите на натпревариве како навивашка група. Слики нешто има??? Знам дека сте биле на ракомет еднаш??? Иначе со среќа во сабота, мислам дека Напредок треба сигурно да победиВо сабота првото градско дерби во Кичево, Напредок-Влазрими.
Ќе бидит интересно се спремаат Ѓаолите
еве ти по некое сличе од ултрас форумоБрат многу пати те прашав досега. Како стоите на натпревариве како навивашка група. Слики нешто има??? Знам дека сте биле на ракомет еднаш??? Иначе со среќа во сабота, мислам дека Напредок треба сигурно да победи

Мило ми е поради нивното реактивирање! Се надевам ќе се покажат во одлично светло во сабота па и некој клип да добиеме 
 Гледам и низ скопје се потпишале на две три места
гостите биле тепани на полувреме
http://macedonianfootball.com/200910031593/news/macedonian-second-league-round-7.html
Ne im ide umot izgleda na dilerite od skopje.....istoto im se sluzuvase i na 11 Oktomvri za kupot...
i taka SHKENDIJA dojde do prviot poraz.
Cisto sumliv ni e ovoj poraz,ima zborovi za mestenje na mecot...ke se znae vo narednite denovi!