Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
отпишете ја беласица и оваа сезонаВообичаено, како и секоја година!!!:kesa:
За ова година клубови кои ке се вмешаат во првите 4 места ке бидат:
Шкендија
Брегалница
Беласица
Напредок
отпишете ја беласица и оваа сезона
Џабе ко некој ке ти намести 10 натпревари да изгубишЗашо да ги отпишам?
Па добро одиграа кај нас со Брегалница!
Башка и Милко Ѓуровски е таму, а имат и подршка од Пандев оваа сезона!
Џабе ко некој ке ти намести 10 натпревари да изгубиш
Напредок дека ќе се врати во прва лига во Кичево се знае уште од ко испаднаа.Едноставно тоа излези влези е перење пари.Напредок ке се врати 100 % во прва лига слушајте ме :helou:
:pos2::pos2:намерно испаднале немој не ме радуј се гледа колку следиш МФЛ напредок лани реално најнеквалитетни беа а малце да следеше ке знаеше па нема шо да се дискутира околу то дека намерно испаднаја вервај поке пари ке свртеја ако избореа опстанокНапредок дека ќе се врати во прва лига во Кичево се знае уште од ко испаднаа.Едноставно тоа излези влези е перење пари.
Напредок дека ќе се врати во прва лига во Кичево се знае уште од ко испаднаа.Едноставно тоа излези влези е перење пари.
:pos2::pos2:намерно испаднале немој не ме радуј се гледа колку следиш МФЛ напредок лани реално најнеквалитетни беа а малце да следеше ке знаеше па нема шо да се дискутира околу то дека намерно испаднаја вервај поке пари ке свртеја ако избореа опстанок
Напредок дека ќе се врати во прва лига во Кичево се знае уште од ко испаднаа.Едноставно тоа излези влези е перење пари.
шо ме цитираш мене и јас напишав шо пари ке земат намерно шо праеле така и напишав како и да е поке му се исплака да останат прва лига отколку то да му планирано да испаднат и пак одма да влезат како шо кажа дечкото погореАбе кој пари кој сини очи бе, еееееј свестите се шо зборите!:uvo:
Абе од Кичево сум и цел град знае дека е така.Имаа многу играчи од други градови и им даваат плата 400евра е тие некако мораа да си заминат а сега играат со играчи од младинците кои што земаат 10000 денари и дали им даваат толку.:pos2::pos2:намерно испаднале немој не ме радуј се гледа колку следиш МФЛ напредок лани реално најнеквалитетни беа а малце да следеше ке знаеше па нема шо да се дискутира околу то дека намерно испаднаја вервај поке пари ке свртеја ако избореа опстанок
Volku pari u prva liga ne zimaat pa kamoli u vtoraАбе од Кичево сум и цел град знае дека е така.Имаа многу играчи од други градови и им даваат плата 400евра е тие некако мораа да си заминат а сега играат со играчи од младинците кои што земаат 10000 денари и дали им даваат толку.