Македонска Втора Лига

• Креатор на темата Креатор на темата Agimkrasniqi
  • Време на започнување Време на започнување
Sepak Bellasica ne veruvam deka ke moze da im se popreci na patot na SHKENDIJA,Bregallnica i Napredok!

A Drita ke prodava natprevari koga ke im trebaat na drugite i taka si ja obezbeduva idninata :)

Вообичаено, како и секоја година!!!:kesa:

За ова година клубови кои ке се вмешаат во првите 4 места ке бидат:
Шкендија
Брегалница
Беласица
Напредок
отпишете ја беласица и оваа сезона

отпишете ја беласица и оваа сезона

Зашо да ги отпишам?
Па добро одиграа кај нас со Брегалница!:toe:

Башка и Милко Ѓуровски е таму, а имат и подршка од Пандев оваа сезона!

Зашо да ги отпишам?
Па добро одиграа кај нас со Брегалница!:toe:

Башка и Милко Ѓуровски е таму, а имат и подршка од Пандев оваа сезона!
Џабе ко некој ке ти намести 10 натпревари да изгубиш

Напредок ке се врати 100 % во прва лига слушајте ме :helou:

Напредок ке се врати 100 % во прва лига слушајте ме :helou:
Напредок дека ќе се врати во прва лига во Кичево се знае уште од ко испаднаа.Едноставно тоа излези влези е перење пари.

Напредок дека ќе се врати во прва лига во Кичево се знае уште од ко испаднаа.Едноставно тоа излези влези е перење пари.
:pos2::pos2:намерно испаднале немој не ме радуј се гледа колку следиш МФЛ напредок лани реално најнеквалитетни беа а малце да следеше ке знаеше па нема шо да се дискутира околу то дека намерно испаднаја вервај поке пари ке свртеја ако избореа опстанок

:pos2::pos2:намерно испаднале немој не ме радуј се гледа колку следиш МФЛ напредок лани реално најнеквалитетни беа а малце да следеше ке знаеше па нема шо да се дискутира околу то дека намерно испаднаја вервај поке пари ке свртеја ако избореа опстанок

Абе кој пари кој сини очи бе, еееееј свестите се шо зборите!:uvo:

Како само лесно си го изговараме тоа „перење пари“, ама изгледа не знаеме како точно функционира тој принцип.
Кои пари се „перат“ во Напредок? Железните пари, монетите, нема потреба да се перат :pos2: Толку имаат нашите клубови.

Ако не се лажам Милко Ѓуровски сеуште нема победа во нашиве лиги? Со Вардар во 6-7 кола немаше победа мислам!? Поправете ако грешам.

И оваа година исто како и минатите, 3-4 екипи ќе бидат во врвот со амбиции за во прва лига. Поголемите клубови како Беласица и Брегалница секогаш ќе бидат во таква улога, плус ќе се приклучат богатата Шкенидија и Напредок кој стално е меѓу прва и втора лига.
Екипа од типот на ФК.Скопје, може да биде и есенски првак па после да си продолжи со добро познатата цел.

Абе кој пари кој сини очи бе, еееееј свестите се шо зборите!:uvo:
шо ме цитираш мене и јас напишав шо пари ке земат намерно шо праеле така и напишав како и да е поке му се исплака да останат прва лига отколку то да му планирано да испаднат и пак одма да влезат како шо кажа дечкото погоре:toe:

парите не го прават квалитетот на екипите, но сепак даваат огромна сигурност за нивното функционирање...

офф топик...шо мислите за ФК 11 Октомври???
имаат добат тим, витаминка за спонзор...

Абе од Кичево сум и цел град знае дека е така.Имаа многу играчи од други градови и им даваат плата 400евра е тие некако мораа да си заминат а сега играат со играчи од младинците кои што земаат 10000 денари и дали им даваат толку.

Абе од Кичево сум и цел град знае дека е така.Имаа многу играчи од други градови и им даваат плата 400евра е тие некако мораа да си заминат а сега играат со играчи од младинците кои што земаат 10000 денари и дали им даваат толку.
Volku pari u prva liga ne zimaat pa kamoli u vtora:tapp::tapp:

^ во Прва земаат 10.000 ко ништо :wink:

иначе за директен влез во Прла Лига главни кандидати, да не речам печени, се Шкендија и Брегалница. за баражите Напредок и ваљда Беласица, мада сумњива ми е таа, некако изглеа пак и оваа сезона има слаб тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom